• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusayım ateş,titreme,bel ve karın ağrısı var

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
17
96
Adana
doğum yapalı 23 gün oldu dün gece ateş titreme oldu bugün de feci şekilde bel ve sırt ağrısı ayrıca karnımda doğum sancısına benzer ağrı var.benim gibi olan var mı?bunlar normal süreç mi?

doğum yapalı 23 gün oldu dün gece ateş titreme oldu bugün de feci şekilde bel ve sırt ağrısı ayrıca karnımda doğum sancısına benzer ağrı var.benim gibi olan var mı?bunlar normal süreç mi?

cnm ben sezeryanla doğum yaptım 2 ay önce ve lohusalık dönemimde banada olmuştu fakat ateşim yoktu.bana dogumda verilen narkozun bu şekilde çıktığını vücudun tepki verdiğini ve bol bol su içmem gerektiğini söylemişlerdi.istersen doktorunu ara ona da sor.ayrıca aklına geldikçe dua oku.çünkü lohusalıkta psikolojimizde çok değiştiğinden beni en çok rahatlatan şey olmuştu dua okumak

canm normal mi sezeryan mı doğum yaptın.ben normal doğum yaptım 36 gün oldu doktorum üşüme titreme olursa enfeksiyon olabilir diye bili vermişti.en iyisi bu durumu doktorunla paylaş.geçmiş olsun..

lohusayken sıtma tutması normal hatta arada göğüs uçlarınızdan elektrik veriyolarmış gibi olur bu sütünüzle alakalıdır fazlasını sağmalısın benimde başıma gelmdişti doğumcum göğüs mua edip sütn çok bebek bitiremiyo sağ demişti sağınca sorun ortadan kalktı

bebegin hayırlı olsun canım ben de yaşamıştım aynı sorunu 39a cıkmıştı ateşim hem üşüyor hem pişiyordum:) göğsüm de agrıyordu ılık suda beklettim gogsumu ve sutumu içine sagdım bi süre sonra gecti. umarım sen de iyisindir artık.

suanda bende aynı sekildeyim yaaaa teleme soguma üşüme hersey var tir tir titriyorum sıtms tutuyo berni simdi dr beyi aradım bol su iç gögsünü sag mutlaka ve minoset al dedi bakalım inşş gecer yaaaaaaaaaaaaaaa :43:

Back