• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalıktan sonra devam eden kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurbek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

Nurbek

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar sizlerden acil yardım rica ediyoeum 24 kasımda sezeryan ile doğum yaptım ve kanamam leke lke devam ediyor önemli bişey olur endişesiyle doktra gittim ultrasyon için çektirmem gerekiyordu ve ben malesef yaptıramdım cesaret edemedim korktum ve masadan kalktım ne alttan muayene korkumu yenebiliyorum nede ciddi birşey olabiir kokumun ustesınden gelebiliyorum 1 hafta oncesıne kadar kesilmişti tam sevındım oh be derken dün tekrar kahve renkli ve kırmızımtrak lekeler gelmyee başladı ne olur bana yardımcı olun öneri ve yardımlarınızı bekliyorum

ben de 2 ay önce doğum yaptım benim aynen senin dediğin gibi ben de doktora gidicem sanırım...tam kesildi derken tekrar başlıyor...

ben dogum yaptim ilk 2 hafta full kanamam geliyordu ama sonra sonra 3 debir gün geldi,5 gün gelmedi.bu sekilde 40 gün doldu sonra arada yine kahverengimsi kan gelyirdu.bunun sebebide anne rahmimiz ancak yerine oturuyormus.bu yüzden asiri olmadigi sürece ara kanamalar cok normal.ama tabi kanamaniz durmuyorsa hemen gidin doktora.bi iki damla icin korkulcak bisey yok

Back