- 15 Mart 2023
- 146
- 24
- 28
- Konu Sahibi Zeynep_440808
Kizlar 33 günlük lohusayim bu süre içinde ilişki olsa hamile kalınabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama adet görmeden nasıl hamile kalınabilir ? 9 ay boyunca adet görmüyoruz ya benim kafam karıştıEvet olabilir. Bebek dusunmuyorsaniz korunun.
İşin biyolojik kismina hakim degilim bilen arkadaslar anlatir. Ancak oluyor sut korur lafi sehir efsanesi. Hatta yasi cok yakin 1 yil civari olan kardesler hep bu sekilde hamile kalmanin sonucu.Ama adet görmeden nasıl hamile kalınabilir ? 9 ay boyunca adet görmüyoruz ya benim kafam karıştı
Regl olmasanız bile vücudunuz yumurtlama işlemi yapabiliyor. Yumurtlama olmuştur sizde o güne denk geldiyseniz tutar önümüzdeki ayda regl olmazsınız.Ama adet görmeden nasıl hamile kalınabilir ? 9 ay boyunca adet görmüyoruz ya benim kafam karıştı
Ay allahm inşallah olmaz ben bilmeden hata etttimİşin biyolojik kismina hakim degilim bilen arkadaslar anlatir. Ancak oluyor sut korur lafi sehir efsanesi. Hatta yasi cok yakin 1 yil civari olan kardesler hep bu sekilde hamile kalmanin sonucu.
Sezeryan ile doğum oldu eğer hamile olursam çok sıkıntı olur dimi ?Regl olmasanız bile vücudunuz yumurtlama işlemi yapabiliyor. Yumurtlama olmuştur sizde o güne denk geldiyseniz tutar önümüzdeki ayda regl olmazsınız.
Aslında regl olacakken siz değerlendirmiş oluyorsunuz kiminde 9 ay kanama olmuyorken kimi 2. Ayda oluyor. Doktor kontrolünde daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
İyi de 40’iniz cikana kadar iliski yasak zatenKizlar 33 günlük lohusayim bu süre içinde ilişki olsa hamile kalınabilir mi ?
Doktor 2 yıl gibi bir süre belirtiyor.Sezeryan ile doğum oldu eğer hamile olursam çok sıkıntı olur dimi ?
Evet tehlikeli rahimdeki kesilen yer tam iyilesmeden tekrar buyuyecegi icin riskli bir durum. Doktorun titiz takip etmesi lazim.Sezeryan ile doğum oldu eğer hamile olursam çok sıkıntı olur dimi ?
Hem de sezeryanli bacimin libidosuna saglikİyi de 40’iniz cikana kadar iliski yasak zaten
Teşekkür ederim çok zorlu bir süreç oldu seseryan bana da korkum oDoktor 2 yıl gibi bir süre belirtiyor.
İhtimaller üzerine düşünüp bunaltmayın kendinizi.
Valla ağrım sızım kalmayınca akıntı da yok rahat olunca insan unutuyorHem de sezeryanli bacimin libidosuna saglik
İyi de rahim toparlanmamis oluyor daha, enfeksiyon acisindan riskli zatenValla ağrım sızım kalmayınca akıntı da yok rahat olunca insan unutuyor
Vallaha insan nefsi kör olsun işteİyi de rahim toparlanmamis oluyor daha, enfeksiyon acisindan riskli zaten
İyi de 40’iniz cikana kadar iliski yasak zaten