Lohusalıkta böyle mi oluyor????

caresiz19

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
56
8
286
Kayseri
Arkadaşlar 07.12.2020 sabah normal doğum yaptım bu gün beşinci gün dikişlerim hep acıyor otururken zorlanıyorum ve bu gün aşırı titreme terleme yaşıyorum bu normal mi Bi de bana antibiyotik vermediler dikişler için

Merhaba, ben de dikişli normal doğum yaşadım. doğum yaptığım hastane normal doğumda 2 gece 3 gün yatırıyor . Hergun günde 2 kez antibiyotik yaptılar enfeksiyona karşı. Ayrıca benim isteğim üzerine günde 2ser kez de ağrı kesici yaptılar. Sanırım o yüzden hiç ağrı sızı veya titreme ateş gibi bisey yaşamadım. 1 hafta sonunda hiç doğum yapmamış ve dikiş atılmamış gibi rahattım.
Bence hemen Doğum doktorunuzu arayın ve durumunuzu anlatın. Belki normaldir ama enfeksiyonel bir durum varsa çaresine bakılır hemen, ihmal etmeyin lütfen

Arkadaşlar 07.12.2020 sabah normal doğum yaptım bu gün beşinci gün dikişlerim hep acıyor otururken zorlanıyorum ve bu gün aşırı titreme terleme yaşıyorum bu normal mi Bi de bana antibiyotik vermediler dikişler için
Enfeksiyon olup olmadığını şuan anlayamayız ben de enfeksiyon yoktu ama terleme, üşüme , titreme vs hep yaşadım. Doğumdan 10 gün sonra kontrolüm vardı herşey yolundaydı . Benim çok fazla dikişim vardı, çok ağrım sızım oldu. Antibiyotik kullandım. Ağrı kesici olarak parol kullandım ki hamilelikte de kullanılabilen bi ağrı kesici siz de kullabilirsinjz

Çok dikkat etmenizi öneririm şurada lohusalıkla ilgili güzel bir yazı var okumanızı tavsiye ederim :)

Back