Lohusalık

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar size bir konuda danışıcam nettende çok araştırdım ama yaşayanlardan veya yaşamış olanlardan duymak daha iyi geliyor bana inandırıcı vs vs lohusalık dillerde dolaşıldığı gibi ürkütücü mü? Zor mu? Birde tabii hurafe olan bilgiler var bunu bir çoğumuz biliyordur, dışarı çıkma, akşam camdan dışarı bakma, sakın tek kalma vs vs gibi insanı açıkcası şimdiden ürkütüyorlar.. Çocuğu şeye zaten inanmıyorum 40 gün neden dışarı çıkılmayasın ki? Çıkılsa bir şey mi olur? Sanmıyorum şahsen...

Sizlerin deneyimlerinizi alabilirim, sizlere neler diyorlardı hiç baskı yaptılar mı nasıl geçti gibi gibi

Aşısıydı sağlık ocağıydı vs derken ister istemez dışarıya çıkıyorsun zaten ama öyle hususi gezmeye çıkmadım ben vucut herseye acik olur o donemde derler ayagina corap giy soguk su icme vs bunlara dikkat ettim tabi kucuk bir kirmizi kurdela taktim ic camasirima bebegimin besiginin altina da bicak koymustu kayinvalidem camdan bakma olayini hic duymadim al basmasi vs onlari soylerlerdi ha hurafe mi degil mi orasi tartisilir ama ben yinede dikkat etmeye calismistim ne olur ne olmaz siz icinizi ferah tutun bebeginize odaklanin o uyudu mu sizde dinlenin stres olmayin

Back