lohusalik ve annelik

scapula

2 yavrulu anne
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
1.359
2
116
Avusturya
kizlar ne alemdesiniz..
lohusalik nasil gidiyor(fizyolojik ve psikolojik)
annelik ne alemde...
babalari da unutmayalim onlar adapte olabildimi yoksa problem mi yasiyorlar...

benim kanamam bir azaliyor tam bitiyor galiba derken tazeleniyor,bakalim kac gün sürecek,bana dogumdan sonra kalan en büyük fizyolojik problem bagirsak problemi,hala atlatamadim sanirim ilac yazdiracagim..

kizimla yavas yavas iletisim kuruyoruz,göz göze gelmek cok güzel..o bilinclendikce hersey daha güzel oluyor..

babasinin masaallah her ise eli yatkin ama bize vakit ayiramiyor,sabirla bekliyoruz..ikisinin iletisimi de cok hos zaten kizim babasinin kopyasi..

ben sizlerden önce doğum yaptığım için lohusalığım bitti geçen cuma 40 ımızı uçurduk... Allaha şükürler olsun sorunsuz bir lohusalık geçirdim hatta lohusalığa dair hiçbişey yaşamadım diyebilirim... ama eşim için biraz zor oldu tabi :)))
oğlumu izliyorum onu izlerken içimi büyük bir huzur kaplıyor ve ben hala bu güzel varlığın benim olduğuna Rabbim'in onu bana emanet ettiğine inanamıyorum bu ne büyük bir lütuftur...
bu arada bizim agularımızda başladı :))

Benimde oğlum babasının kopyası :) bır tek gozlerının mavılıgı bana benzeyebılırı gercı bnmkıler yesıl bazende mavı oluyor ( gozlerımde bnm gıbı dengeyı bozdu anlayacagınız)
ınsallah oglumun gozlerı donmez ıse mavı gıbı olucak..
gecelerım zor.. lohusalık depresyonunu bende yasadım sagolsun cevremdekıler bunaa cok guzel zemın hazırladılar
ne mı yaptım patladım sonundaa.. her gun aglamalarım kesıldıı artık daha ıyıyımm . ıcımdekılerı dokunce ıyı geldı ..
kımse benden daha onemlı deıl dedım anlattım bagırdım cagırdım anlayıs ıstedım
esım cok buyukk destekk sagolsun.. o da bnmle beraber oldu bu konuda
oglum zor bır bebekk anamı aglatıyor..
memelerım ( oglum emmmeye devam edene kadar onlara gogus deıl meme dıyorum ) acıyor hala ama ılk gunlerdekı aglamalarım gıttıı artık acı ceksemde dişimi sıkıyorum sonra alısıyorum
sanırım acıya da alıstım ıyıce sadıst mı oldum ne :))
oğlum cennet kokulum bana bakarken dunyalar bnm oluyor emerken yuzume bakması memelerımı onlar sadece benımmmmmmmmm dercesınee tutmaya calısmaası benı mest edıyor..
babamıza vakıt ayırmaya calsııyoruzz ama onun vaktı yokkı canım bnm yaa bı yavrumda o sankıı
kosturuyor ha bıre :) gecelerı benmle uyanıtor su verıyor bana yelpaze tutuyorr terledıgımde. Aral ı alıyor kucagına gazını cıkartıyor ..
bnm bsuan en buyuk sorunum yemek yıyemıyorum gunden gune erıyorum .. zorla yemeye calısmakta kötu bırsey.
bunun dısında yakında mevlutumuz var herkesı beklerızzz teyzelerı :))
sanırım ıkı yerde mevlut okutucam bakalım..
1 ayı atlatmayıı cok ıstıyorum .. Allah hepmızın yardımcısı olsun

Son düzenleme:

ayy onun agularını yerımmm ulenn erken konusucak hazıran bebeklerı sanırımm

yaz çocuğu bacım bunlar hepsi fırlama olacak bakta gör :))

valla benim bir derdim yok lohusalıkla ilgili maaaşaallah keyifli bir şekilde gidiyor ama kızım annemin ve benim canıma okuyor ama çok güzel ecrinim benim yabir tanem rabbime şükürle rolsun herkese versin allah inşaalalh amin ....kızım inatcı biraz sag mememi alıyor sol meme ile kavga ediyor hele bir de savaşını görceksiniz çok inatcı çok çooookkkkkkkkk gece uyumuyor zilloş 1 de agzını bir açıyro 5 e kadar ezanlar bitince o da uyyor zilli kızım benim babamız zaten gece çalışyıro vakti yok he benim prensesim bana benziyor benim gibi çok güzel olacak övünmek gibi olmasın ama ....:roflol: gerçekten çok güzel olacak alalhımın izniyle aman kaderi tahtı bahtı güzel olsun şimdilik bu kadar öptük sizi

doğumum zordu ikimizde canımızı zor kurtardık bunlar problemmiş gibi gelmiyo çoook şükür kurtulduk diyip geçiyorum

ben yanlız geçiriyorum lohusalığı bide titizmi titiz bi eşim var o yüzden yorgunum
bie aşırı gece terlemem var
doğumda olan makatta çatlağı saymazsak ...... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…