Geçici bir durum lütfen kendini yıpratma biraz zaman ver geçecek bebeğinle ilgilen sık sık emzir tuzlu tüketmemeye çalış .....Yardım edin bana
Pazartesi günü sezeryan doğum yaptım fakat ayaklarım ve bacaklarım feci şekilde şişti 42 numara terlik ayağıma dar geliyor biraz araştırdım ödem olması normalmiş devamlı yürüyorum merdiven inip çıkıyorum bol su içiyorum bunlar dışında ne yapabilirim gördükçe çok moralim bozuluyor ağlıyorum ilk kez kendimi böyle şişmiş görüyorum davul gibiyim zaten dikişlerim yüzünden ağrım oluyor birde bu şişlik beni çok üzdü
Giydirmediler sadece lohusalık ödemi dedi o kadarVaris corabi alin giyin hemen. Aslinda operasyondan hemen sonra giyilmeliydi ama yine de fayda Eder diye dusunuyorum. Gecmis olsun
1.5-2 saate bi emziriyorum bol su içiyorum ama sanki git gide şişiyor ayaklarımGeçici bir durum lütfen kendini yıpratma biraz zaman ver geçecek bebeğinle ilgilen sık sık emzir tuzlu tüketmemeye çalış .....
Ayakta çok mu duruyorsun yatıp ayaklarını yükseltsen ara ara idrara çıkma sıkılığın da bir sorun varsa dr git1.5-2 saate bi emziriyorum bol su içiyorum ama sanki git gide şişiyor ayaklarım
Merhaba, benim de sezaryen doğum sonrası ayaklarım inanılmaz derecede şişmişti. Yaklaşık 3 hafta içerisinde şişlik tamamen indi bende, doktorum sismenin normal olduğunu söylemişti hem ameliyattan önce hem de sonrasında alınan serum, ilaç vs sebebiyle. Bol sıvı alımı önermişti. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallahYardım edin bana
Pazartesi günü sezeryan doğum yaptım fakat ayaklarım ve bacaklarım feci şekilde şişti 42 numara terlik ayağıma dar geliyor biraz araştırdım ödem olması normalmiş devamlı yürüyorum merdiven inip çıkıyorum bol su içiyorum bunlar dışında ne yapabilirim gördükçe çok moralim bozuluyor ağlıyorum ilk kez kendimi böyle şişmiş görüyorum davul gibiyim zaten dikişlerim yüzünden ağrım oluyor birde bu şişlik beni çok üzdü
Doğru düzgün hiç oturmuyorum sadece bebeğimi emzirmek için oturuyorum ayaklarımı yükseltmeyi denicem hemenAyakta çok mu duruyorsun yatıp ayaklarını yükseltsen ara ara idrara çıkma sıkılığın da bir sorun varsa dr git
İçim rahatladı sağolunMerhaba, benim de sezaryen doğum sonrası ayaklarım inanılmaz derecede şişmişti. Yaklaşık 3 hafta içerisinde şişlik tamamen indi bende, doktorum sismenin normal olduğunu söylemişti hem ameliyattan önce hem de sonrasında alınan serum, ilaç vs sebebiyle. Bol sıvı alımı önermişti. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?