• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık kanaması

sedoooooos

imtihan dünyası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
66
13
88
30
Merhaba doğum yapalı 33 gün oldu bebeğimi kaybettim 30.günden sonra yopun sarı akıntı geliyo bazende turuncuya yakın kanama bitmiş mi sayılıyor artık?

Başiniz Sağolsun 😢
Allah Sabir versin, Acinizi Anliyorum...
Bitmek üzeredir 40 güne kadar hafif kan'da gelir.
40 gün sonra gecmese bi muayene olun....

Rabbim sabır versin inşallah 🙏
Kanama loşia adı verilen kokulu akıntıya dönerek yavaş yavaş biter.
Bende bebeğimi kaybettim, toplamda 38-39 gün sürdü kanamam.
30. Gün adet oldum. 8 gün adet sürdü diye hatırlıyorum. Adette yoğunluk ve ilk 3 ay düzensizlik olabiliyor.
Ben 42. Gün doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolunda demişti. Sende mutlaka git, zaten dikişlere ultrason ile bakıyor alt muayene yapılmıyor.

Normal sarı akıntıya döndü bu bitti anlamına geliyor sanırım 40ı beklememe gerek yok dıye bılıyorum orucuma basladım. Şu durumlardan dolayı hastaneye gıdıp muayene olmak hiç istemiyorum ana gitmek gerek santım 40ndan sonra bi gelirsin demişti doktr

Rabbim sabır versin inşallah 🙏
Kanama loşia adı verilen kokulu akıntıya dönerek yavaş yavaş biter.
Bende bebeğimi kaybettim, toplamda 38-39 gün sürdü kanamam.
30. Gün adet oldum. 8 gün adet sürdü diye hatırlıyorum. Adette yoğunluk ve ilk 3 ay düzensizlik olabiliyor.
Ben 42. Gün doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolunda demişti. Sende mutlaka git, zaten dikişlere ultrason ile bakıyor alt muayene yapılmıyor.
Allah razı olsun sizinde başınız sağ olsun

Back