Lohusalık Depresyonu Yaşayan Var mı ?

moonday79

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
177
3
45
Arkadaşlar her şeye ağlamaya başladım. Hamilelikte bu kadar duygusal değildim. Şimdi ufacık bir şeyde gözlerim doluyor. Sizlerde de durum böyle mi?

:a015::a015::a015::a015:

Ya Bebişime Bakarken Asğliyorummmmmmmmgeneldeama Onu Dişinda çok Iiim ..hiç Girmedim Depresyona Sendroma Falannnneşim Daha çok Girdiiii

Bende daha çok kızıma bakarken ağlıyorum zaten. 1 haftadır annemle kay8ınvalidem başımdalar belkide ondan oldu. Annem neyse de nazım geçiyorda kayınvalideye bi şey yapamıyorum. Birde yapma dediklerimi yapıyor ondan herhalde. Bir şey de diyemiyorum kırılacak diye. 2 gündür yoklar kızımla yanlız kaldım biraz daha iyiyim şimdi aslında.

Cnm Yalniz Lalman Ii Değil Ama Yari Kirkina Kadar Benimki Başimda 2 . Güne Kadar Cmt Akşami Gidecek

Annem yakın bana gündüzleri gelip gidecek akşamları da sağolsun eşim çok yardımcı oluyor. Kayınvalidem iyi biri ama biraz laftan anlamıyor. Annem pek karışmaz her şeye. Annelik içgüdüsü sen benden daha iyi yaparsın herşeye diyor. Birazdan gelecek annem. Normal doğum yaptığım için herşeyi yapabiliyorum evde. Ama yinede annem yardıma geliyor.

Cnm Normal Yada Sezeryan Bende Herşeyi Yapiyorum Ama Lohusa Yalniz Kalmazzzzz...kirmizi Takmayi Da Unutma.neden Yeni Annelrde Muhabbete Gelimiyon Sen Arada Iii Oluyo

ben istemedim kimsenin kalmasını güldencim. Çünkü aslında kız annesinin kalması lasım ama kayınvalidem hastane dahil hep yanımızdaydı. ben onun yanında annemin yanında olduğu gibi hareket edemiyorum. bende anneme sen gidince belki o da kalmaz dedim. öyle de oldu. annem çok yakın bir telefon yeterli gelip kalması için. yani anlayacağın birazda mecbur kaldım çünkü çok bunalmıştım.

ilk gün takmıştım kırmızı ama neden takılır ki. Ben kırmızı rengi hiç sevmem de.

öledir canım al basar derler.benim tacım hala kafamada taç çıkıyo kırmızı tokaaaaa oluyo .böle yaniiiiii...dün topuktan kan alındı 50 gr zayıflamışızzz...normal dedi sağlık ocağındakiler.bacak aramızda pişik olduuuuu .poposu hiç kuru kalmıyo ki habire dolduruyoooo :)

cnm yara oldu ama bol bol havalandırıyorum
yaranın üstüne sürülmezki önleyci o.krem verdi dr bakalım sürüyozzzzzzzz

kendi anne gibi olmuyorki kaynanaya nz yapılımıyor valla ben de kaynanam 1 hafta kaldı cok zorlandım herşeye karışıyor bide anacımda yokki annenin lafı batmazda kaynananın batıyor nededir bilinmez bir an önce atlatırsın canım kib bebeişnede

X