arkadaşlar ben 14 gün önce normal doğum yaptım. okuduğum her yerde lohusa akıntısının bir kaç gün sonra renginin açıldığı azalacağı alan fyazıyor. benim akıntım hala kırmızı ve taze kan şeklinde. böyle olması normal mi sizce. 10. gün gitmiştim doktora ve dikişlerimin iyi olduğunu her şeyin normal olduğunu söylemişti ama bu akıntı kafama takılıyor yine de. benim gibi olan var mı aranızda merak ettim...
öncelikle güle güle büyüt bebeğini.. ben tam 56 gün boyunca regli şeklinde kanama yaşadım günden güne azalmadı arttı resmen.. doktorum rahimin toparlanma süresi herkese göre farklıdır birşey olmaz dedi en sonunda 3 aylık korunma iğnesi yaptırdım ve kesildi çünkü tatile gidicektim iğneyi yaptırmasam ne kadar sürerdi acaba? merak etme yani normal olabiliyomuş..
bebegin hayırlı olsun canım ben de normal dogum yaptım 3 ay once 30 gun kanamam az yada cok oldu ama 3 ay olmasına ragmen hala deişik bir akıntım var. endişelenmen için cok erken 1 ay dolunca kontrole git dr baksın dikişlerine. geçmiş olsun
herkezinki aynı olmaz benim doğumdan sonra 48 gün kanamam oldu arada azalır gibi oluyodu 2 gün sonra tekrar çoğalıyodu bu son güne kadar böyle gitti son 2 gün günlük ped kullandım o kadar diğer günler günde 4 kere ped değiştiriyodum doktorum geç toparlanıyosun demişti
canım benim ilk doğumumda 52 gün sürmüştü
şu an 37 günlüğüm ve ara ara akıntı şeklinde geliyor bazen kanlı bazende sadece sarımtırak
seninki gayet normal
arkadaşlar ben 14 gün önce normal doğum yaptım. okuduğum her yerde lohusa akıntısının bir kaç gün sonra renginin açıldığı azalacağı alan fyazıyor. benim akıntım hala kırmızı ve taze kan şeklinde. böyle olması normal mi sizce. 10. gün gitmiştim doktora ve dikişlerimin iyi olduğunu her şeyin normal olduğunu söylemişti ama bu akıntı kafama takılıyor yine de. benim gibi olan var mı aranızda merak ettim...
canım bende sezeryan oldum hatta b ukonuda topik bile açtım...benimde 63 gün oldu bi kesiliyo bi açık renk kanamam oluyo bende çok korküyorum ne olacak diye ama insallah geç toplanıyo olsun rahmim...sanin daha çok erken ama genede tedbir tedbirdir...dr gittim oluyo dedi ama ...
canım bende sezeryan oldum hatta b ukonuda topik bile açtım...benimde 63 gün oldu bi kesiliyo bi açık renk kanamam oluyo bende çok korküyorum ne olacak diye ama insallah geç toplanıyo olsun rahmim...sanin daha çok erken ama genede tedbir tedbirdir...dr gittim oluyo dedi ama ...
dün dr gittim rahimin en üst kısmında kan pıhtısı varmı o kanama yapıyomus...sezeryan doğumlarda rahim dar oldugu için olabiliyomus... 3 iğne varde kasılma yapan rahimde ama dünden bugünede kanama yok ...beklicem insallah geçer....hepimize allah sağlık versinkaydirigubbakcemile5
dün dr gittim rahimin en üst kısmında kan pıhtısı varmı o kanama yapıyomus...sezeryan doğumlarda rahim dar oldugu için olabiliyomus... 3 iğne varde kasılma yapan rahimde ama dünden bugünede kanama yok ...beklicem insallah geçer....hepimize allah sağlık versinkaydirigubbakcemile5