• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lohusa pijama sabahlık takım arıyorum

Alt üst takım var ekru çok şık ama burada android telden nedense resim paylasamiyorum isterseniz özelden tel no yazın whatsApp varsa 50 tl fiyat düşünüyorum. Aslında sabahlık li süper tozpembe var ama onu istemiyormussunuz

Özellikle ekru renk tercihim. İçi kısa kollu değil uzun istiyorum. Ekru bulamazsam mavi tonlarınada bakabilirim.

Konuyla alakası yok ama ekru düşünmenizi tavsiye etmiyorum, iç çamaşırlarını çok belli ediyor.

Ben de doğumdan önce ekru almıştım ama sonra değiştirip gül kurusu aldım. Siz buradan alınca değiştirme şansınız da olmaz.

Aklınızda bulunsun istedim.

Ekru bence çok iyi bir tercih çok yakışıyor. Diğer sorun için haklısınız ancak ten rengi iç çamaşırları çözüm. Ben öyle giydim hiç birşey belli degil ;)

Konuyla alakası yok ama ekru düşünmenizi tavsiye etmiyorum, iç çamaşırlarını çok belli ediyor.

Ben de doğumdan önce ekru almıştım ama sonra değiştirip gül kurusu aldım. Siz buradan alınca değiştirme şansınız da olmaz.

Aklınızda bulunsun istedim.
Tavsiyeniz için sağolun. Fotoğraf çekilirken ekru renk daha hoş olur diye tercih ettim. Zaten sabahlıklı olsun istedim ozaman içim de belli olmaz. Yedek pijamamda olcak tabi daha.

Back