- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pembe yelek,üzerinde tavşan olan beyaz takım ve en son resimdeki takım kaç aylığa kadar olur.kızım var 2,5aylık olurmu ki?3-6 aylık neler var? Neredeydiniz .merhaba
herşeyi oldukça uygun fiyata vericem yeterki evden çıksın hadi bakalım hayırlı alışverişler:)Eki Görüntüle 1669383 Eki Görüntüle 1669355 Eki Görüntüle 1669356 Eki Görüntüle 1669357 Eki Görüntüle 1669358 Eki Görüntüle 1669359 Eki Görüntüle 1669360 Eki Görüntüle 1669361 Eki Görüntüle 1669362 Eki Görüntüle 1669363 Eki Görüntüle 1669364 Eki Görüntüle 1669365 Eki Görüntüle 1669366 Eki Görüntüle 1669367 Eki Görüntüle 1669368 Eki Görüntüle 1669369 Eki Görüntüle 1669370 Eki Görüntüle 1669371 Eki Görüntüle 1669372 Eki Görüntüle 1669373 Eki Görüntüle 1669374 Eki Görüntüle 1669375 Eki Görüntüle 1669376 Eki Görüntüle 1669377 Eki Görüntüle 1669378 Eki Görüntüle 1669379 Eki Görüntüle 1669380 Eki Görüntüle 1669381 Eki Görüntüle 1669382 Eki Görüntüle 1669383
Olur cnm bursadayım istersen vatsapdan başka fotolar atabilirimCanım pembe yelek,üzerinde tavşan olan beyaz takım ve en son resimdeki takım kaç aylığa kadar olur.kızım var 2,5aylık olurmu ki?3-6 aylık neler var? Neredeydiniz .
Siz haklı olabilirsiniz, gerçekten bende Gözde1625 ti sanırım, bu kişi beni de şüphelendirmişti, bir konusunda yardım istemişti, başka birinden eşya satın almak istiyordu daha çocuğunun cinsiyetini bilmeden, yani dikkatimi çeken bir takım şeyler gördüm, hatta şikayet etmeyi bile düşündüm, sonra umursamadım, zaten bı şahsı tanıyınca yardım isteyen kimseye güvenim kalmadı... Ayrıca ben bir insana yardımda bulunacaksam bizzat görerek bunu yaparım, burada insanlara duygu sömürüsü yapan insanlara güvenemem, fakir olan bir insan interneti nasıl kullanabilir ki...Yaptığınız terbiyesizlik ve de dolandırıcılık hatta.bir siz uyanık bir siz akıllısınız değil mi?kaç nickiniz var? Kaç nikle insanları kandırmaya çalışıyorsunuz?
siz @Meryem1221 nicki ile bir yakınınız için yardım istemiştiniz ve ben kimsenin duyup da yaptığım iyiliği göze sokmayı istemediğim için özelden birkaç arkadaştan toplu 03-06 ay için kıyafet aramış veyasemincc nickli arkadaştan toplu kıyafet alıp size göndertmiştim.o küçük aklınızla beni ve yasemincc'yi kandırdığınızı düşünüyorsunuz değil mi? Benim ve Yaseminccnin iyiniyetini suistimal ederek size ücretsiz gönderdiğimiz ürünleri buradan başka Nickle satmaya çalışıyorsunuz.burada resmi olan pembe yelek,tavşanlı beyaz takım,Whatsapptan ekin27'ye attığınız fotolar benim parasını ödediğim yasemincc'nin kargoladığı ürünler.
Üstüne üstlük yasemincc de yardımcı olmak için hediye de göndermişti.ihtiyacı olan birine yardım etmeye çalıştığım için indirim de yapmıştı.yasemincc size kargoyu yapar yapmaz yeni üyelik alarak kimsenin farketmemesi için önce başlık açıp foto yüklemeden özelden gizli gizli satmaya çalışmışsınız.konunuz foto ve fiyat bilgisi olmadığı için kapatılınca yeni başlıkla burada iki parça ürünü koyarak çaktırmadan satış yapmaya çalışmışsınız.
Adınız,soyadınız adresiniz tlf numaranız var bende.bir de profilimde yazan mesleğime bakın ve sizi dolandırıcılıktan şikayet etmemen için söylediklerimin yalan olduğunu ispatlayın.
Ayıp ayıp bir de annesiniz ve evlat yetiştiriyorsunuz.iki çocuğunuz varmış inşallah annelerini örnek almazlar.
Elbiseler için verdiğim para beni fakir etmez ancak bundan sonra gerçekten ihtiyacı olan birilerinin yardım çağrısına güvenmeyebilirim.işte acı olan bu.
Gözde1625,meryem1221 bunlar sizin diğer nikleriniz.size tavsiye insanları aldatmaya çalışırken aldığınız nikin profillerini benzer yapmayın çok belli oluyor.üç üyelik de Bursa'dan, 25 yaşında hatta meryem1221 ve efee niki ile bit pazarında fakir steam mop aramışsınız.yani çok açık vermişsin kendini uyanık zeki başkalarını aptal sanan insan.
Burada çoğumuz anneyiz ve anneliğin verdiği vicdana sahip olduğumuzu düşünüyorum.inanın verdiğim parada değilim sadece iyiniyetimiz sömürüldü o canımı sıktı.en çok da yasemincc'yi mahcup olduğuma yanıyorum.buradan ifşa ettim ki insanlar kim olduğunu az çok anlasın.gelsin yalancı olduğumu söylesin ispat etsin bin kere özür dikeyeyim.yaseminccnin fotoları ve burada koyduğu fotolar ile Whatsapptan gönderdikleri var elimde.Siz haklı olabilirsini, gerçekten bende Gözde1625 ti sanırım, bu kişi beni de şüphelendirmişti, bir konusunda yardım istemişti, başka birinden eşya satın almak istiyordu daha çocuğunun cinsiyetini bilmeden, yani dikkatimi çeken bir takım şeyler gördüm, hatta şikayet etmeyi bile düşündüm, sonra umursamadım, zaten bı şahsı tanıyınca yardım isteyen kimseye güvenim kalmadı... Ayrıca ben bir insana yardımda bulunacaksam bizzat görerek bunu yaparım, burada insanlara duygu sömürüsü yapan insanlara güvenemem, fakir olan bir insan interneti nasıl kullanabilir ki...
Hemen konuya atladım diye kimse yargılamasın beni, çünkü arkadaş gerçekten burada o şahısı açığa çıkararak bize de yardımcı olmuş oldu...
Allah için siz sevap işlemiş oldunuz inşallah, bilmeden yanlış kişiye denk geldiniz, eminim ki yasemincc de sizin halinizden anlayacaktır..Burada çoğumuz anneyiz ve anneliğin verdiği vicdana sahip olduğumuzu düşünüyorum.inanın verdiğim parada değilim sadece iyiniyetimiz sömürüldü o canımı sıktı.en çok da yasemincc'yi mahcup olduğuma yanıyorum.buradan ifşa ettim ki insanlar kim olduğunu az çok anlasın.gelsin yalancı olduğumu söylesin ispat etsin bin kere özür dikeyeyim.yaseminccnin fotoları ve burada koyduğu fotolar ile Whatsapptan gönderdikleri var elimde.
Haklısınız bildiğimiz insanlara yardım etmemiz gerekiyor.anne olmanın vicdanı ve acıma hissime yenik düştüm.daha doğrusu bir bebeğin yoksunluk çekmesi içime oturmuştu.
Buraya yazdım çünkü başkaları da aynı tuzağa düşsün istemedim.
MerhabaZuzuu arkadaşimin her yazdığına katiliyorum. Zuzuya karşı Kendini mahçup hisseden biri de benim. Ben ve zuzu gece sabaha kadar bu yardimin bir an önce ihtiyaç sahibine ulaşması için yazıştık. Uykudan ve evladimiza ayiracağimiz vakitten fedakarlik ettik.. eşimi kargoya yollamak için işyerinde zor durumda kalmasina sebep oldum. Burada yaptigim her alisveriste yolladigim kargoyu teslim alan arkadaşlar hemen geribildirim yapip tesekkur ve memnuniyetlerini ilettiler. Sadece bu arkadasimiz bana geri donus yapmadi. Bu da beni kuskulandirmisti. Diyecek baska kelime bulamiyorum. HAYRETLER İÇİNDEYİM.....
Teşekkür ederim,Sayfaya konulan urunlerden 2 tanesi benim gonderdigim urundur. Pembe yelek ve sari patikli takim.
Zuzu arkadasima whatsupdan attigi resimlerde digerleri. Onlari buraya koymamis. Ama genelde satislari ozelden yapiyor.
Buda baska konusu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uma-lohusa-pij-kanguru-hepsi-tertemiz.864938/
Merhabayasemincc ,
şu an bu topikte satılan ürünlerden size ait olan var mı? Iddialarınızı tekrar yazar mısınız buraya, konuyu detaylı inceleyip aynı zamanda sizlerden de bilgi almak istiyorum çünkü iddialarınız doğruysa gereken derhal yapılacak.
Ayrıca, burada defalarca dile getirdik, bize çok kızıldı, mantıksız bulundu veya kalpsizlikle suçlandık ama bu olayda gerçekse bir kez daha haklı bir karar aldığımız teyit edilmiş olacak.
Bu sitede asla asla bireysel Yardımlara izin vermiyoruz, ister bir tane zıbın ister bir çift terlik olsun.
Insanların vicdan ve merhamet duygularından istifade ederek, X'ten bir patik, Y'den 2 zıbın derken bu insanlar koca bir mağaza açacak kadar eşya ediniyor ve bunları satıyorlar.
Bu kaçıncı olay, daha önceleri de bu sitede birçok vaka yaşandı böyle, yasalarca maddi yardım için izin alınması gerektiği halde üyelerimizin bir kısmı bu tip insanlara maddi yardımlarda da bulunmuş.
Lütfen hanımlar sizlerden de ricam kişisel yardım isteyenleri destekleyecek davranışlarda bulunmayın, Yardıma ihtiyacı olanlar Belediye, Kaymakamlık ve Valiliklere gitsinler, artık doğum yardımı dahi yapılıyor.
İyi niyetli vicdan ve merhamet sahibi hanımlar sizlerde lütfen yardım yapacaksanız mutlaka gözünüzle görüp ikna olduğunuz kişilere yardım yapın veya Yardıma Muhtaç insanlara hizmet eden dernek ve kurumlara bağışta bulunun.