Lohusa kanaması

Samsai

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
550
220
33
Kızlar sezeryan ameliyatı olalı 11. Günüm. Bugün kanamam pıhtılı ve daha yoğun sulu kanlı. Her yerde bu günlerde pembeye döner yazıyor. Bu durumu yaşayan var mı tehlikeli bir şey olabilir mi çok tedirgin oldum?

Endişelenmeyin benimde o gunlerde oyleydı bir müddet daha devam edebilir bende panık olup doktoruma sormustum doğal demişti

Gerçekten mi dünden beri kafayı yiyeceğim çevremdeki herkes ben o zaman lekeleniyordum öyle yoğun değildi vs dediği için bende adet görür gibi olunca gerçekten çok korktum. İnternette vs de de bugünlerde pembeye döner ve azalır yazıyor çok korktum

İnşallah sizdede sorun yoktur

Alla alla o pıhtılı yogun kanama olmaması gerekıyor sankı artık doktorunuza sordunuz mu
Şuanda pıhtı yok ama kanama var gün içersinde bi kaç defa geliyor. Doktorumla bir türlü anlaşamadık. Hala karnım ağrıyor dikişlerim yanıyor bende bi sıkıntı mı var acaba

Şuanda pıhtı yok ama kanama var gün içersinde bi kaç defa geliyor. Doktorumla bir türlü anlaşamadık. Hala karnım ağrıyor dikişlerim yanıyor bende bi sıkıntı mı var acaba
Dezenfekte ettiniz mi hiç doktorum bana bir sprey vermişti bir de krem iyi gelmişti ama o kadar süre olmadı bir doktora gidin bence

Bence bir doktora gidin ağrınızı söyleyin iyi bakıyorlar eğer kendi doktorunuza gitmek istemiyorsanız
Başka doktor sezeryan ameliyatınızı yapan doktor bakmalı dedi. Kendi doktoruma gittim iki gün önce herley yolunda dedi. Ama dün başladı bu problemim

Başka doktor sezeryan ameliyatınızı yapan doktor bakmalı dedi. Kendi doktoruma gittim iki gün önce herley yolunda dedi. Ama dün başladı bu problemim
Bence bir daha gidin ya da ulaşabiliyorsunuz arayın bir krem ilaç bişey verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…