Lohusa kanaması yaşayanlar tecrübeli olanlar

efnankaddet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2024
17
1
30
Arkadaşlar 31 gün oldu doğum yapalı 20. Günümde kesildi 7 gün olmadım 3 gündür adet kanamam var dün ve önceki günü cok gelmiyordu bugün pelte geldi ve biraz fazla kanama oldu acaba adet mi oldum yoksa lohusa kanamasımıdır nasıl anlayabilirim

Arkadaşlar 31 gün oldu doğum yapalı 20. Günümde kesildi 7 gün olmadım 3 gündür adet kanamam var dün ve önceki günü cok gelmiyordu bugün pelte geldi ve biraz fazla kanama oldu acaba adet mi oldum yoksa lohusa kanamasımıdır nasıl anlayabilirim
Normaldir endişe etmeyin benim 2 buçuk ay kanamam oldu sol tarafım da hep ağrıyordu . Doktorum bunun normal olduğunu söylüyordu muayenelerde bir sorun görülmedi.Emziriyorsanız Adet kanamasu daha geç başlar genelde . . Doğum yapalı 7 ay oldu emzirdigim için hala adet olmadım. Ama 40 kontrolünüze gidin mutlaka

Merhabalar, mesajınıza kendim mesaj yazmak isterken denk geldim. Ben de 30 Eylül de doğum yaptım, geçen cumaya kadar kanamam azalarak bitmişti, pedlerim temiz geliyordu. Sonra tekrar arttı. Salı günü epey yoğun, pelte şeklinde geldi. Doktorum böyle artmaların normal olabileceğini söyledi. Ailevi sebepten ötürü de il değiştirmek zorunda kaldım, doğum yaptığım ile uzağım şu an. Sizin kanamanız ne durumda?

X