lohusa halimle depresyona sokan annem

bu arada hayırlı ugurlu bi evlat olsun cnm bebegin. huzur mutluluk saglıkla büyüt

Bebeginizin evinize gelmesine ne kadar var. Cunku o geldiginde annenize gercekten ihtiyac duyabilirsiniz.

Oncelikle esinizle konusun. Durumun ne kadar sizi zorladigini, onun anlayisina ve saygisina mutesekkir oldugunuzu. Bir sure daha sabretmesini zaten sizin olaya mudahale edeceginizi anlatin.

Annenizin kusluk aninda zorla gidin odasina. Yasanmisliklari sizin unuttugunuzu bebeginiz icin onunuze bakmak zorunda oldugunuzu, sizden habersiz esinizin hala bir saygisizlik yapip yapmadigini sorun. Eskilerden dem vuracak olursa artik gecmisi desmenin herkesi uzmesini istemediginizi anlatin. Ancak ora bulunmak istemiyorsa cok uzulerekte olsa biletini degistirebileceginizi. Anne olunca anladiginizi ve annenizi zorla mutsuz oldugu bir yerde tutmak istemediginizi accik ajitasyon yaparak anlatin. Belki konusmayi birakir.

Ancak esinize tavirliysa bebek geldiginde bebegi kiskanip baba ile iletisim kurmasina da laf edebilir. Kucagina aldin eve geldin ses ettin.. yeni bir gerginlik dalgasi baslayabilir.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Bebeginiz hemen gelsin evinize umarim

doğum yaptıktan sonra 1 gece yatıp taburcu oldum.eve geldiğimizde bi çorba pişirip toz oldu bizimkiler ne şamın şekeri ne arabın yüzü.gönder gitsin ...kendi annemden sonra annelik mertebesine eskisi gibi saygı duymuyorum nedense.tek başına yapabilirsin eşinde var...

Eşine destek ol, dusunsene kv bunu yapsa esin de onu savunsa nasil uzulurdun.. Sana dert yanarsa, canim haklisin farkindayim ama anne iste, diyebilirsin.. ama anneni de karalama.. Yarin sana dönmesin o laflar..
Annenle de sakince konuş.. Bu konular beni yipratiyor de, gerekirse ağla.. İnşaAllah anlar..
Göndermek ayıp olur bence kendi demedigi surece..

erken bilet falan almayin kovar gibi olur
sonra icinize oturur uzulursunuz
benim dogumumdada annem gelmisti
pek destegi olmamisti hatta niye geldigini anlayamistim#
herseye ragmen annemin yanimda olmasi varligi bile guzeldi
sizde böyle dusunun
annenzi alttan almaya calisin
konusun anlatin hislerinizi

Benim annem de geçmişte olanları falan düşünüp eşime sinirlenir kendi kendine, bi de gaza gelip arkasından çok atıp tutar. Galiba annelik psikolojisi, kızını üzdü diye damada da damadın ailesine de gıcık oluyor. Sanırım sizde de durum bu. Geçmişi düşünüp sinirleniyordur.

Haklı demiyorum tabi ama anlamaya çalışın bence. Kadın kaç saatlik yoldan gelmiş, Allah bilir bir daha ne zaman gelir. Ters bir şey söylerseniz pişman olur üzülürsünüz. Sabredin, eşinizin iyiliğini gördükçe o da yumuşayacaktır.

Bebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallah, sevgiler

konuşmayı dene bi
istemiyorsan yoruyorsak seni gönderiyim vs tatlı dille anlat istersen

bende diyordum bi ben mi bunları yaşadım , meğer başkalarıda varmış, içlerinden başkası çıkıyor sanki,
ahhh bacım benim sütüm bile kesilmişti stresten Allah yardımcın olsun,

canım anladığım kadarıyla annen olmasaydı daha kolay atlatırdın bu dönemi. bence anneni üzmeden geri göndermeye çalış. mesela ''anne anladığım kadarıyla şuan burda olmaktan eşimle aynı ortamda olmaktan mutsuzsun. sen benim için değerlisin 2 ay boyunca benim için bu strese katlanmana gönlüm razı gelmez. ben de her geçen gün toparlıyorum kendimi zaten. 2 ay demiştim ama istediğin zaan dönebilirsin.'' diyebilirsin

oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegin, ins bir an once eve gelir, uzakta olmak cok zor.
bnde benzer seyler yasamistim, bebegim 2 gun kaldi special care de ve sonrasinda sut sagmak emzirmeye calismak zor bir surecti.
biz 2 ay yalnizdik ozellikle kimse gelmesin istedim, zaten kalbaliga daynamam hele o zmn hic kimseyi cekemiyecegimi biliyordum.
2 ay sonra kv geldi, zaten kendisini pek yakindan tanimiyordum topu topu 20 gun gordum sayilir. aynen hayati zindan etti bize. kusmeler misafir gibi agirlanmak istemeler. hic birseyi begenmemeler.
sonra annem geldi bir 3 ayda o kaldi. o daha iyiydi ama ayni senin annen gibi laf sokmalari vardi. ben bazende kirici olsa bile annemi susturdum, tabi yalnziken. artik kafam kaldirmiyor ne olur susalim sutum kesiliyor, ellerimde egzamalar cikti yeter artik diye diye susturdum.
ins seninki bizdeki kadar daraltici olmaz nede olsa annedir bak sutum kesiliyo desen anlar susar. havalarda azcik guzellesti, ins bebis gelince bol bol cikin gezin park bahce gezdir anneni. esin biraz bulasmasin size yalniz kalin.
simdilik bol bol yat dinlen uykum var de sutu olmasi icin dinleniyorum de. pek kafana takmamaya calis.
bu gunlerde geciyor ama onemli olan az hasarla atlatmak. esinide biraz idare etmeye calisacaksin ne yazikki.
boylesi bir donemde bunlarla ugrasmak cok sinir bozucu cok iyi anliyorum seni.
Allah yardimcin olsun ins bebegin bir an once gelsinde bu gunler gecer gider. olabildigince kafani takmamaya calis, annen azcik susturmaya calis, gerisine karisma.

a h ah bu buyukler anlayis gosterecekleri yerde anlayis beklerler..halbuki muhtacsiniz ona dogum gibi buyuk bi olayda.canim otur duzgunce konus anlat anne halinden hic memnun gozukmuyorsun bir sikintin var bu nedir diye sor gitmek istiyosa soler zaten.esinlede aranin iyi oldugunu sole oda takmasin kafasina.konusmakla halledilcek seyler.baska kardesin ablan varsa ona anlat onlar akil versin annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…