• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lohusa gecelik

alevknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
72
0
96
İzmir
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 2ay önce doğum yaptım hastanede kullanmak için aldığım geceliği sadece hastanede kaldığım ilk gun kullandım sabahlığını kuallanma şansım bile olmadı tertemiz 1kere kullanıldı 1kere yıkandı L beden krem rengi şimdilik bu resimleri koyuyorum isteyen arkadaşlara denemek için giydiğimde çektiğim resimlerde var üzerinde nasıl duracagını merak edenlerede mail atabilirim 70 tl ödeyerek aldım 45 tl verceğim ... $image.jpg $image.jpg

Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 2ay önce doğum yaptım hastanede kullanmak için aldığım geceliği sadece hastanede kaldığım ilk gun kullandım sabahlığını kuallanma şansım bile olmadı tertemiz 1kere kullanıldı 1kere yıkandı L beden krem rengi şimdilik bu resimleri koyuyorum isteyen arkadaşlara denemek için giydiğimde çektiğim resimlerde var üzerinde nasıl duracagını merak edenlerede mail atabilirim 70 tl ödeyerek aldım 45 tl verceğim ...Eki Görüntüle 764332 Eki Görüntüle 764330

o reismleri koyarmısınız. bende arıyorum lohusa takım. sanırım bu sizdeki sadece gecelik ve sabahlık. pijama yok.

o reismleri koyarmısınız. bende arıyorum lohusa takım. sanırım bu sizdeki sadece gecelik ve sabahlık. pijama yok.
Diğer resimleri mail adresinizi verirseniz oraya yollayabilirim cunku dediğim gibi üzerimdeyken çektiğim resimler ... Gecelik ve sabahlık sadece. Aslında bende almadan önce sizin gibi düşünüyordum ama pijamayı zaten hastanede giyemiyorsunuz gecelik tarzında olması gerekiyor ama tabi ki sizin tercihiniz..

Diğer resimleri mail adresinizi verirseniz oraya yollayabilirim cunku dediğim gibi üzerimdeyken çektiğim resimler ... Gecelik ve sabahlık sadece. Aslında bende almadan önce sizin gibi düşünüyordum ama pijamayı zaten hastanede giyemiyorsunuz gecelik tarzında olması gerekiyor ama tabi ki sizin tercihiniz..

muzeyyenkucukpolat@hotmail.com

buraya bekliyorum

Back