eşim bir hafta boyunca çok duygusaldı bebegimize bakıp bakıp gözleri doluyordu
arada kaynanamın saçmalıkları yüzünden morali bozulup yüzü düşüyordu beni tek rahatsız eden o oluyordu
ama öyle annemle bir sıkıntı yaşamadı zaten arkadaş gibiler amaa
annemde dengeyi iyi korudu bir hafta kaldı yanımda 4 gunu hastanede geçti zaten evdede 4 gun kaldı sonrasında hergun gidip geldi
eşimle başbaşa kalmam gerektiğini bebegimizi benimsememiz gerektiğini söyledi ve çokta iyi yapmış herşey çok çabuk yoluna girdi
eşim gene aynı eşimdii ama ben değişmiştim çok kırıyodum onu adam bana iyilik yapmaya çalışıodu ben tersten anlıodum aynı şekilde anneme karşıda öleydim anne olmustumya havalara girmiştim sanırım kaydirigubbakcemile3 ama sonradan farkına vardım bunun özür diledim zaten lohusa dönemini atlattım şükür
hepinizin mesajlarını okudum ve günümüz kocalarının eşlerine çok yardımcı olduklarını gördüm nerde eski erkekler .... mesela babam, kayınpederim çocuklarının altlarını bir kere değiştirmemişler. şimdiki eşler bu işi büyük ustalıkla yapıyor :)) Maşallah :)
benimkide genel olarak iyiydi .. ilk hafta yalnizdik dogumum erken oldugu icin ikinci hafta kayinvalidem geldi ikiz olduklari icin cok zor oldu .. surekli agliyorlardi biri uyuyor biri uyaniyordu yani hic soyle oh deyip oturdugumu hatirlamiyorum ... esim benden panikti bebeler agladigi zaman akli cikiyordu surekli doktora goturmek istiyordu .. tabiki o oyle yaptikca bende normal olarak strese giriyordum ...
ama en onemlisi hamileligin son aylarinda sex biraz azaldigi icin o donemlerdede hic olmadigi icin araya ister istemez sogukluk giriyo ve es kendini kenariya itilmis hissediyor ... ama yinede eve yeni nefeslerin girmesi bebeklerin ikinizin bi parcasi oldugunu benimsemeleri bu donemin daha kolay atlatilmasini sagliyor ...
esimden allah razi olsun ki cok yardimciydi .. hic bi zaman baska odaya yatmaya gitmedi bebekler mik dese benden once ataktaydi .. hep ilk zamanlar beraber yikadik altlarini beraber degistirdik
kayinvalidem hep derdi ver kizimda bide benim oglan emzirsin cani cekiyo diye :))) cunku emerlerken bile tepemden ayrilmazdi nefes alabiliyomu biraz cek memeyi rahat nefes alsin bebek .. ay nasil guzel emiyo oglum cok cok anne bak gordunmu surekli boyleydi ve gazlarini ilk zamanlar hep o cikarttirdi ... banyo sonrasi kremli masajlarinida hep o yaptiriyordu .. :))) ay guzeldi ya logusalik donemim ..