Zeytinyağı aldım onu sürüyoruz ama yinede oldu.Bebeğim hiç pisik olmadı cok sukur.çünkü hergün mutlaka pisik kremi surerim siz de sürün bolca geçer sıkıntı yok.bunlar herkesin başına geliyo çünkü doğum gerçekten zor sonrası da oyle ama alisiyorsunuz bir sure sonra.geçecek sabredin.
bebeginiz ve kendiniz icin guclu olmaya calisin . anne degilim ne yasadiginizi anlayamam ama bebeginizin sadece size ihtiyaci var . beslenmenize cok dikkat edinEvet arkadaşlar lohusa depresyonuna girdim galiba. surekli aglayasim gelio. yemek yiyemiyorum midem bulanio. goguslerim yara oldu emziremiyorum. zorla günde 3 4 kere emzirebiliyorum ağlayarak gerisinde mama veriyorum bebegim de emmek istemio sutum azaldı hirslanio da sut gelmeyince. aksama kadar düşüne düşüne yoruluyorum daraliyorum. şimdi annemgildeyim. vücudum yorgun hiç bi iş yapmıyorum ama. yorgun bitkin hissediyorum kendimi. sezeryan oldum dikislerim aciyo hâlâ. böyle bunalım yaşayıp düzelen varmı yaptığım şeyleri de unutmuşum gibi gelio. beynim donmuş gibi. bebek pisik olmuş onda bile napicam ben diye aglayasim gelio. cesaretimi kaybettim.24 yaşındayım bu arada
Kendini sıkma ağla bulantı için sabır geçecek bol bol su iç yemek ye mamayı sakın düşünme pişman olursun yarana sütünden ve lansinoh krem sür geçirirEvet arkadaşlar lohusa depresyonuna girdim galiba. surekli aglayasim gelio. yemek yiyemiyorum midem bulanio. goguslerim yara oldu emziremiyorum. zorla günde 3 4 kere emzirebiliyorum ağlayarak gerisinde mama veriyorum bebegim de emmek istemio sutum azaldı hirslanio da sut gelmeyince. aksama kadar düşüne düşüne yoruluyorum daraliyorum. şimdi annemgildeyim. vücudum yorgun hiç bi iş yapmıyorum ama. yorgun bitkin hissediyorum kendimi. sezeryan oldum dikislerim aciyo hâlâ. böyle bunalım yaşayıp düzelen varmı yaptığım şeyleri de unutmuşum gibi gelio. beynim donmuş gibi. bebek pisik olmuş onda bile napicam ben diye aglayasim gelio. cesaretimi kaybettim.24 yaşındayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?