merhaba hanımlar doğum yapalı 41 gün oldu ikinci kez anne oldum birtane dört yaşında kızım var doğumdan sonra herşey yolundaydı sadece kızımla sorun yaşıyordum ona isemeden bağırıp kızıyordum çünkü ani hareketler yapıyordu kardeşine istemeden onu incitiyordu ama son üç gündür sanki bütün hayatım tersine döndü kendimi çok garip hissediyorum herşeyden sıkıdım eşim bana çok ilgisiz geliyor ama o böyle düşünmüyor umarım geçici bir durumdur ve çarçabuk atlatırım
emin ol gecici canım ben de aynı şeyleri yaşadım ikinci bir cocugum yook ama eşimden sogudum onun da beni sevmedigini düşündüm sen sabret olumlu düşünmeye calış. kızım 4 aylık olunca cok şükür toparlandım umutlu ol. yavrularını sev doya doya
cnm yok yere kendini üzme geçici bunlar
bende yeni anneyim 4 aylık bebeğim var ve aynılarını yaşadım daha yeni yeni toparladım
sakın eşine yok yere trip atma surat asma,her zaman çok mutlu ve huzurlu bi aile olduğunuzu ve zamanla herşeyin çok daha iyi olacığını düşün
canım 2 bebek seni biraz zorlamış. eşinde bu süreçte yorulmuştur. yardımlaarak üstesinden gelebilirsin üzme o guzel canını allah sana 2 evlat vermiş. değerini bil canını sıkar kafata dahaçok takarsan sende üzülürsün o minik melekleride . geçmiş olsun sabırla halledersn
ben de 2 çocuk annesiyim.kızım 4 buçuk aylık oldu..inan senin yaşadıklarını doğum yapmış olan bayanların hemen hemen hepsi yaşar...olumlu düşün..sağlıklı ve tatlı yavruların olduğu için şükret..bugünlerin geçici olduğunu aklından çıkarma...İlerde Allahın izniyle güzel günlerin sizi beklediğini aklından çıkarma canım....opuyorumnanaktan
bebeğine odaklanmaya çalış canım...problemin ne olduğunu bilmiyorum ama...erkeklerden fazla beklenti içinde olmak biz kadınları her zaman yıpratır...fazla beklenti içinde olma...erkekler kadınlar kadar ince ve derin düşünmezler...hele ki şu zamanlarda daha da duygusal olacağın için kendini farklı şeylere yöneltmeyi dene...herşey yoluna girer canım merak etme,çook önemli bir problem olmadığı sürece...