Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim ilaç kullandığım için emziremiyorum o bile içimde kaldı inşaallah dediğiniz gibi olurda geçer çok zorlanıyorum bırakın iyi bi anne olmayı anne miyim onu bile hissetmiyorum
Merhaba postpartum sendromu yaşayan varmı ben gibi , ölmeyi aklımdan çıkaramıyorum sürekli intihar isteği var dört ay oldu doğum yapalı iki hafta emzirebildim sonrası ilaç ama fayda etmiyor bir buçuk ay nerdeyse akıl hadtanesinde yattım elektro şok tedavisi gördüm ama halen geçmiyor varmı ben gibi olupta geçen geçiyor denmesine o kadar ihtiyacım var ki
Bende aynı sendromu yaşadım yaklaşık 5 ay filan. Ama intihar etmeyi değil. Hep öleceğimi düşündüm. Sezeryan olmuştum. Sürekli bi sorun var bi terslik var. Ölüyorum sanıyordum. Geçti çok şükür inşallah sizde atlarırsınız.