- 17 Temmuz 2021
- 19
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi ysnayferysn
Yalnız bırakmıyorlar sağolsun kardeşim felan geliyorlarGeçiyor geçecek elbet ne güzel bak doğum yapmışsın rabbim sana bir emanet vermiş dünyanın güzelliklerini gelecek güzel günleri düşün birde evinizde kuran okutun rabbim şer düşüncelerden şer işlerden korusun seni inşallah duaya sığın yanında seninle kalan seninle vakit geçiren biri varmı yalnızmısın
Çok iyi bak ne güzel seni seven seni kaybetmek insanlar var sarıl onlara sıkı sıkın güzel mutlu günler gelecek inşallahYalnız bırakmıyorlar sağolsun kardeşim felan geliyorlar
Yalnız bırakmıyorlar sağolsun kardeşim felan geliyorlar
İnşaallah Rabbim gönlümdeki sıkıntıı alda bebeğimi sevsem bişeyim yok aslında da işte maalesef durumun içler acısı sanki hiç biştmicek gibi geçmicek gibiÇok iyi bak ne güzel seni seven seni kaybetmek insanlar var sarıl onlara sıkı sıkın güzel mutlu günler gelecek inşallah
Sanmıyorum major depresyon buOmega 3 takviyesi alın. Kadın doğumcu önermişti bana lohusa depresyonunu önler diyerek. Regenesis max hapın adı, devlet ödemiyor
Geçecek Hergün bunun sana beyninin bir oyunu olduğunu düşün hersabah güne neşeli şarkılarla dualarla kalk herşey güzel olacak de kendini sev mucizeni kokla güzel günler seni bekliyorİnşaallah Rabbim gönlümdeki sıkıntıı alda bebeğimi sevsem bişeyim yok aslında da işte maalesef durumun içler acısı sanki hiç biştmicek gibi geçmicek gibi
HayırHamilelikten önce böyle durumlar yaşıyor muydunuz ?
HayHamilelikten önce böyle durumlar yaşıyor muydunuz ?
sağolun böyle düşünemiyorum hep karamsarlık varGeçecek Hergün bunun sana beyninin bir oyunu olduğunu düşün hersabah güne neşeli şarkılarla dualarla kalk herşey güzel olacak de kendini sev mucizeni kokla güzel günler seni bekliyor
Allah razı olsun. Hiç böyle uyanmıyor böyle düşünemiyorumGeçecek Hergün bunun sana beyninin bir oyunu olduğunu düşün hersabah güne neşeli şarkılarla dualarla kalk herşey güzel olacak de kendini sev mucizeni kokla güzel günler seni bekliyor
Teşekkür ederim ilaç kullandığım için emziremiyorum o bile içimde kaldı inşaallah dediğiniz gibi olurda geçer çok zorlanıyorum bırakın iyi bi anne olmayı anne miyim onu bile hissetmiyorumBen de şimdi bebeğimi uyutmaya çalişiyorum geçecek emin ol bundan benim ikinci çocuğum ilkinde kötü oldum bu seferde yaşadim yoruluyorum ama olsun sağlikli olsun bana yeterli ben annemden destek görüyorum bu dönemlerde olanlari insan unutamiyor insan kendine sahip çikmali önce evladina bakabilsin. Durumunuzu bilmiyorum ama relaktasyon bile yapabilirsiniz bebeğinizle aranızdaki bağ güçlenir tekrar emer veya sağarsaniz ten tene temas kurun. Açik havaya çikin. Şu an bir saatlik uykum yoktur toplasan bunu sizi yazıyorum her şey geçer. Kara gün kararıp kalmaz. Bu günleri bile özlersiniz. Tecrübeyle sabit. Hepimiz insanız bu dönemleri çok güzel attattim diyende yalan söyler. Emiyor yinede azda olsa gece kalkip süt sağiyorum 2 saatte tatile gittik orada bile bi an bırakamadım içim cız etti siz bebeğinizle vakit geçirin oradan başlayin. Sadece önünüzde engeller var gibi en iyi insan sizsiniz bebeğiniz için şu an iyi bi annesiniz.
Amin sağolun evet pskolojik bir yardım almalıyım bir aydan fazla klinikte yattım beynime elektro şok aldım kaç ilxç değiştim fayda etmediEmdr yöntemi ile psiko terapi alabilirsiniz hissettiğiniz olumsuz seyleri sizde tetiklenen şeyleri etkisizlestirip çözersiniz.
Rabbim tez zamanda sifa versin . Bebeğinizi size bağışlasın.
Bir anda böyle oluvermişiniz sizde , ben de doğum yapinca etkilendim kim etkilenmiyor ki ? Böyle düşünün geçiyor bi şekilde geri dönüp o anlari özlüyorsunuz sonra. Sağlikli düşünemiyor geriye çikip baktiğinda her şey anlaşılır duru bi halde ama içindeyken zor. Yapmayi sevdiğimiz şeyleri yapın. Destekte yoksa çok zor. Benim bazı konularda tamiri olmayacak.Şuan aynı duyguları hissediyorum sürekli kendimi öldürme isteği, keske doğumdan sag cıkmasaydım diyorum. Hayatla basa cıkacak gücüm yok. Üçüncü çocuğum doğdu hepsini çok seviyorum, ama bensiz daha mutlu olurlar gibi hissediyorum...
Merhaba durumunuz ne oldu? Ben de hamileyim 25 haftalık aynı duygular şimdiden bende de var. Ne yapsam çözüm olmadı. Umarım mesajımı görürsünüz. Geçti mi neler yaptınız lütfen yardım edinMerhaba postpartum sendromu yaşayan varmı ben gibi , ölmeyi aklımdan çıkaramıyorum sürekli intihar isteği var dört ay oldu doğum yapalı iki hafta emzirebildim sonrası ilaç ama fayda etmiyor bir buçuk ay nerdeyse akıl hadtanesinde yattım elektro şok tedavisi gördüm ama halen geçmiyor varmı ben gibi olupta geçen geçiyor denmesine o kadar ihtiyacım var ki