• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusa alışverişinde muhteşem pijama ve gecelikler

lalesez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
lohusa alışverişinde kendime çok süper gecelık ve pijamalar buldum uzun süredir kafa takılıyordu burda okudum bağzı markalara baktım ama beğenemedim bir arkadaşım tuba pijamalarını önerdi lohusaları birbirinden güzel dantelli tülbentli baskılı spor nakışlı taşlı nasıl anlatayım size hangini alıçağımı şaşırdım ama muhteşem kat kat dantelli bir lohusa takım aldım birde bebek baskılı pijama ve polar sabahlık şimdi aldıklarımı giyeceğim günü bekliyorum bebeğim ve ben çok şık olacağız bu arada unutmadan normal pijamalar ve çeyiz setleride vardı ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiyem TUBA pijamaları

iyi günler de kullan canım ben de lohusalıgımı tubadan almıştım 4 sene oldu yenisini de bu sene alırım inşallah ama bebek alışverişini bir önceki gibi yapmayacağım kesin

iyi günler de kullan canım ben de lohusalıgımı tubadan almıştım 4 sene oldu yenisini de bu sene alırım inşallah ama bebek alışverişini bir önceki gibi yapmayacağım kesin[/QUOT

canım bebişini allah bağışlasın inşallah yenilerini alırsın bebişine bir kardeş gelir ben aldıklarımı çok beğendim sen kullanmışsın yanılmıyosam bende tuba pijamalarından alarak doğru bir karar vermişim :21: