Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazıları gelinlikten çok beyaz abiyeleri andırıyorlar ama bu tarz gelinlikleri tercih eden arkadaşlarımızda mutlaka vardır. Emeğine sağlık arkadaşım, paylaşım için teşekkürler...
Bazıları gelinlikten çok beyaz abiyeleri andırıyorlar ama bu tarz gelinlikleri tercih eden arkadaşlarımızda mutlaka vardır. Emeğine sağlık arkadaşım, paylaşım için teşekkürler...
Mesajin icin cok tsk ediyorum. Önemli olan emege saygi göstermek... Renkler ve zevkler tartisilmaz, bende kendi begendiklerimi eklemiyorum, fikir olsun diye ekliyorum. Zaten önemli olan birbirimizi kirmamak. a.s.
canım emeğin için paylaşımın için sağol,teşekkür ederim ama benim tarzım değil ben çingene gibi ne kadar boncuk çicek varsa istiyom gelinliğimde şöyle gösterişli gösterişli olmalı benim gelinliğim,her zamanmı evleniyorum sanki demi