• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık loğusa tacı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

turbuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
191
0
96
41
Çanakkale
hastane için penye 3 lü pijama takımı arıyorum ve loğusa tacı.Bebeğim erkek olacak mavi mi lila mı ya da başka hangi renk olabilir karar veremedim bir de taç bazı bijutericilere baktım hiç güzel şeyler yoktu nereden bulabilirim?

İnternetten bakıp kendin yapmayı düşünmedin mi ?
bence olabilir hemde senin beğendiğin renk ve şekil olur..

erkek için genelde mavi kullanılıyor ama o sana kalmış pijamada istediğin renkleri tercih edebilirsin bence erkek diye illa maviye bağımlı kalma. Ayrıca 1 tane gecelik yetmez 2-3 tane olması lazım ve bunların birini mavi diğerini kendin beğendiğin renklerden seçebilirsin. Ör; lila, yavru ağzı,krem çok hoş olur. taç içinse bence kırmızı kurdelalı olanlar çok şeker ve nostalji. krem gecelik+kırmızı kurdelalı taç :16: hayırlı doğumlar

Bende2 takım aldım 3lu olandan hem cok sık hemde guzel mahmutpasadan bıraz pahalı ama begenerek aldım hatta oglusumun cogu seyını ordan aldım ıstanbul taraflarındaysan sanada tavsıye ederım

taç bende zevkime göre bulamamıştım.hazır alıp geniş kurdelalarla süslemiştim.2 tane almıştım.geceliğide 3 takım aldım bende.benim temmuz ayıydı.bi tane boydan gecelik aldım hastanede giymek için o maviydi.bi tane iki parçaydı kapri gri ve pembeydi ama belleri lastikli ve geniş olmalarına dikkat et rahat etmen için.bide 3lü almıştım.oda su yeşiliydi oda.çok rahat ettim.bende izmirde oturuyorum kemeraltında toptancılardan almıştım.mesela 3lü takım için 125-150 arası fiyatıydı.ben 90 tlye almıştım.kaliteleride çok güzeldi.mağazalardan alma derim eğer böle şansın varsa.hayırlı doğumlar dilerim

ya şimdi hastaneye giderken eski geceliklerden birini giycem ben :)) allah kısmet eder bi avazda kurtarsın hepimizi geçen gün gördüm kırmızı uğur böcekli gecelik içinde saç bantıda var onuda doğumdan sonra giyerim dedim..

Mevlüde de ayrı bakıyorum şimdi süslü püslü olsun diye bakalım bakalım :))) kızım süslü olsun anasıda süslü olsun diye gittik saten yatak örtüsü bile aldık :D

Mavisi bence çokta güzel olur :49:
$lohusa-taci-5.webp

ben kzımda pambe fuanlı ikili takım almıştım pembede taç almıştım güzeldi bakalım şimdi ne giyeceğiz

ben de keçeden bir taç sipariş ettim ama burada sipariş ettiğim kişinin bloğunu mail adresini falan paylaşmak uygun olur mu yeni katıldım bilmiyorum kuralları

Back
X