• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loeral casting Creme Gloss kullanacağım çünkü

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Bir aptalık edip tam 1 yıl önce evde kendim koleston röfle setini yaptım. Keşke yapmasaydım. Saçlarım yandı kuafördekinden daha beter oldu. İncecik lastik gibi oldu saçlarım. daha sonra saçımı garnier akaju kahveye ardından çikolata kahveye boyadım 2 defa. Saçlarımı Ocak'tan beri boyamıyorum. Saçlarımı bir kaç defa kestirmeme rağmen kolestonun eseri hala duruyor ve ne bakımlar yaptıysam nafile. Dipler baya uzadı ve şimdi Saçlarımın o uç rengi kapansın diye Lorealin amonyaksız boyasını almaya karar verdim. Çünkü ortak yorumlar hep saçı parlak gösteriyor benim mat saçıma inat. Birde bir kaç yerde olumsuz yorum okudum sonra araştırdım ve sitesinde Nasıl uygulanması gerektiğini öğrendim. Ana rengim koyu kestane , Şimdi karar vermem gereken şey saçlarımı açık kestaneye mi yoksa kendi rengim koyu kestaneye mi boyasam :26:

Videoyu izlemek isterseniz burda L'Oréal Paris Casting Creme Gloss 360 Kızıl Siyah

Açık kestaneye boyarsan hiç bir işe yaramaz canım. Çünkü bu boya amonyak ve açıcı içermediği için saç rengini açabilme özelliği yok. Yalnızca doğal saça veya uzun süredir boyanmamış saça, saçın o anki renginden en fazla 1-2 ton açık/koyu tonlar tutuyor. Ben de birkaç kez kullandım, gerçekten inanılmaz bir yumuşaklık parlaklık veriyor. Sanki saça bakım maskesi uygulamışsın gibi. Kokusu da muhteşem.. Ama senin kullanman gereken renk koyu kestane ya da ona benzer orta/koyu tonlar. Çok aşırı bir renk değişikliği bekleme yine de, en fazla 2 ton oynar kapatıcılığı oldukça azdır. 28 yıkamadan sonra tamamına yakını saçtan akar, yarı kalıcı bir boyadır. Ben şimdi palette serisinden siyaha yakın bir kahveye boyadım saçımı, ama rengi biraz solunca kesinlikle bu serideki bitter çikolata rengiyle cilalıycam =) çok özledim o yumuşaklık, parlaklık hissini..

zaten en büyük isteğim farlaklık ver yumuşaklık. Bunu elde edebilirsam süper. Koyu kestane olsun sorun değil. Orjinal rengim zaten. Çok teşekkür ederim :71:

Back