Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah 12.gunum buğun odemlerim biraz indi arada dikislerden dolayı ara ara batma oluyor sonucu çok merak ediyorum vajina daraltma da oldum kapali kutu gibi hissediyorum kendimi :)Benim de 10.gunum.bendede bir taraf dış dudağa dikilmiş gibi duruyor.Ama iyilestikce bir farkı kalmaz,sonuçta aynı işlemi gördü.Sadece biraz kesi ve dikişi fazla olabilir diye düşünüyorum.Dikisler eridikce görüntü oturur herh.
Benim 14 gunum dikislerim var ama görüntüden memnunumBen de Labioplasti ve vajinaplasti oldum 22 gün önce, dikişler erimeye başladı, çok fena batıyor ve kaşınıyor ara sıra. Görüntü dikiş izleri ve kesim yeri biraz tuhaf duruyor ama dikişler tamamen düşünce değişir belki ama genel olarak görüntüden memnunum.
Insallah sıkıldım vallahiÇok geçmiş olsun, benimde dikişler duruyordu daha Umarım bu hafta düşer hepsi
Benim 3 gün sızıntı olarak devam ederken üstüne 4.gun adet oldum yoğun oldu 11.gun tamamen bitti ama dediğim gibi adetime denk geldi normal şartlarda 3 veya 4 gün sızıntı şeklinde oluyormuşMerhaba, ben labioplasti olalı 24 saati geçti. Ağrım sızım yok ama kanama devam ediyor. Miktarını anlayamıyorum çok mu az mı diye. Sizde kanama durumları nasıldı ve kaç güne kadar devam etti?
Bence de bakma :) çünkü ilk zamanlar piskolji bozuyor geçmez dediğin hersey geciyorAnladım teşekkür ederim, benim de bazen sızıntı şeklinde oluyor bazen daha fazla. Klitoris kısmında olunca biraz tedirgin oldum ama çok yeni o yüzden biraz daha gözlemlemem lazım sanırım. Sizin adınıza sevindim istediğiniz görüntüye kavuşmuşsunuz :) Ben henüz bakamadım kendime ne durumda diye ama dışardan dudaklar hiç görünmüyor bu da beni sevindiriyor :))
Hayir canim ben hiç batma hissi yaşamadım 3.haftama girdim çok şükür hiç agri sizi batma yanma olmadı belki kişiden kişiye değişiyordur bilemiyorumTekrar merhaba, rahatsız ediyorum yine kusura bakmayın. Bugün 4. günüm ve hala oturmakta zorlanıyorum. Yani doktor iki ped kullanmamı söyledi ve sıkı tayt vs giymemi çünkü baskı olması gerekiyormuş. Onlar yüzünden mi bilmiyorum ama bi batma durumu var otururken. Sizin de böyle miydi acaba?
Bazı yorumlarda aynı şikayetleri okumuştum normaldir bence yine zaman giriyor araya sabırla hepsi geçiyor:) buz kompleksi uygulayanlar vardı ödem ve şişlikler için belki acısını biraz alır deneyebilirsiniz,Öyle mi ne güzel benimki psikolojik belki de bilmiyorum ki bazen oturabiliyorum bazen batma oluyor. Ağrı yok bende de ama böyle rahatsız bir his
1ay dolsun.İyileşme ve dikişlerin düşmesinden sonra süper olacaktır mersk etmeyinMerhabalar 3 gun once lobioplasti amaliyati oldum ağzım sızım yoktur sadece görüntü çok kötü 1 dudak yapışık diyeri odemli asimetrik değil bu normal mi geçer mi çok tedirginim