Löbiaplasti Oldum,Anlatıyorum Önemli!

Ananas7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
3
4
30
Bu konuyla ilgili çok yazı okudum size hayat hikayemi değil, önemli yerlerin altını çizerek anlatıyorum.. Ameliyatımı Muğla Sıtkı Koçman DEVLET hastahanesinde Salı günü PROF.Dr. AKIN SIVASLIOĞLU gerçekleştirdi. BÖLÜMÜ KADIN DOĞUM. ameliyatımda 2 uzman doktor 1 prof 1 estetis cerrahi uzmanı bulundu. Genel Anestezi aldım. ameliyatımın en korktugum ama en kolay geçtiği bölümdü GENEL ANASTEZİ özellikle sigara alkol kullanmıyorsanız şanslısınız. 2 saat sürdü. GERÇEKTEN SAĞLIK PROBLEMİ HALİNE GELDİYSE, KÜÇÜK BİR ŞEKİL BOZUKLUĞU DEĞİLDE NORMAL YAŞANTINIZI ETKİLEYECEK CİNSEL HAYATINIZA ETKİ EDİCEK BİR DURUM VAR İSE TABİKİ BUNA DR MUAYENE DEN SONRA KARAR VERİYOR BİR TL ÖDEMEDEN BU AMELİYATI YAPTIRABİLİRSİNİZ. Estetik cerrahları bu işin sadece güzel oldumu,sımetrimi tarafındalar bu ameliyatı KADIN DOĞUM BÖLÜMÜNDEN BİR DR GERÇEKLEŞTİRMESİ GEREKİR ŞANSLIYSANIZ BİR PROFUN.evet ameliyat dış bölgede olduğu için basit fakat ameliyat sonrası SİZİ ÇOK İYİ BİR BAKIM BEKLİYOR. 2 gun hastahanede kaldım. antibiotik iğne serum yedim özel sularla yıkandı bölgem. 1. gün sızım vardı kanamam çok olmadı 2. gun ayaklandım ama hala paytak paytak yürüyorum.3. gun hastahaneden çıktım. hafif bir ödemim var soğuk bir staril suyla temızlığımı yapıyorum. tuvaletimi yaparken yanma şikayetim olmadı. kabızlık durumu olup dikişler patlamasın diye ilaç kullanıyorsunuz sorun kalmıyor. 1 . gunden sonra rahattım. SİZE TEK TAVSİYEM BU AMELİYAT SAĞDA SOLDA KÖŞEDE YAPILMAZ ANLATILDIĞI KADAR BASİT DEĞİL , eğer sorunsuz bir operasyon geçirmek istiyorsanız bu işi bilen kişilere gitmeniz gerekli. daha önce yapmış özellikle... ayrıca sarkmanız saddce aşağıda değilde yukarıdan gelip g bölgesini kapatacak şekildeyse bir yukarıya kaldırma operasyonuda geçirmeniz gerekiyor aksi takdirde tam sonuç alınamıyor hasta rahatsız oluyormuş. henuz ödemim söz konusu bir kaç gün sonra ödemim inip tam olarak iyi olduğumda tekrar yazabilirim. Ne kadar sıkıntıda olduğunuzu biliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…