• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loareal excellence creme badem kahvesi 6.30

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
arkadaşlar zor durumdayım cidden
saçlarım uzun süre röfleliydi sonra kuaföre boyattım üzerini kahveye dip geldikçe 3 4 kez boyandı ve hiçbirini beğenmedim
şuan saçlarımın yarısından alt tarafı açıldı baya bi üstü kahve ve dipler 5 cm kestane
yani 3 renk mevcut
bende badem kahvesi aldım loreal 6.30 ilk kez kendim boyayacağım ama nasıl olur hala cesaret edemedim boya 1 haftdaır bekliyo beni
yardım ederseniz çok sevinirim

kestane ve kahveyı kapatıcnanı sanmıyorum badem kahvesı açık bı ton dahada renkli olur saçın ben röfleli saçımın üzerine boyadım onu bıle tam kapatmadı aktı hemen

arkadaşlar zor durumdayım cidden
saçlarım uzun süre röfleliydi sonra kuaföre boyattım üzerini kahveye dip geldikçe 3 4 kez boyandı ve hiçbirini beğenmedim
şuan saçlarımın yarısından alt tarafı açıldı baya bi üstü kahve ve dipler 5 cm kestane
yani 3 renk mevcut
bende badem kahvesi aldım loreal 6.30 ilk kez kendim boyayacağım ama nasıl olur hala cesaret edemedim boya 1 haftdaır bekliyo beni
yardım ederseniz çok sevinirim
[/QUOT

Saçınızın resmini çekip yükleyin lütfen saçınız çok işlem görmüş bu yüzden görmeden bir bilgi verirsem daha kötü olabilir.

$DSCN1938.jpg

şimdiden çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 697163

şimdiden çok teşekkür ederim

$pr_01_411_min.jpg

Bdem kahvesi bu tonlarda kutudaki resme aldanmayın derim bir de saçınızın zemini açık olduğu için biraz daha koyu tutar. Size tavsiyem boyanızı değiştirmeniz. Saçınızın tonu çok güzel yaz da geliyor koyultmayın derim.

Size önerebileceğim renkler;

1. Koleston perfect 7/77 + %6(20volume) lık oksidanla.
2. Loreal Majirel 7.35 + %9(30 volume) luk oksidanla. (bakırlık seviyorsanız)
3. Koleston perfect 7/38 + %9(30volume) lık oksidanla
4. Koleston perfect 7/73 + %9(30volume) lık oksidanla
5. Koleston perfect 7/71 + %6(20volume) lık oksidanla.
6. Koleston perfect 8/41 + %9(30volume) lık oksidanla

Eki Görüntüle 697167

Bdem kahvesi bu tonlarda kutudaki resme aldanmayın derim bir de saçınızın zemini açık olduğu için biraz daha koyu tutar. Size tavsiyem boyanızı değiştirmeniz. Saçınızın tonu çok güzel yaz da geliyor koyultmayın derim.

Size önerebileceğim renkler;

1. Koleston perfect 7/77 + %6(20volume) lık oksidanla.
2. Loreal Majirel 7.35 + %9(30 volume) luk oksidanla. (bakırlık seviyorsanız)
3. Koleston perfect 7/38 + %9(30volume) lık oksidanla
4. Koleston perfect 7/73 + %9(30volume) lık oksidanla
5. Koleston perfect 7/71 + %6(20volume) lık oksidanla.
6. Koleston perfect 8/41 + %9(30volume) lık oksidanla

çok teşekkürler yazdığınız renklere katalogtan bakacağım

Back