Cilt Bakımı Ürünleri lo roshe-vichy-sebamed ve bioderma-avene

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
selam kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum.
Kuru ve hassas cildim var.23 yaşındayım.
Cildime göre bioderma ve avenin ürünlerini almaya karar verdim.
Fakat bugün arkadaşım dermotoloğa gidecekti ve ona kuru ve hassas cilt için biorderma ve aveneyi sor dedim.Yada hangi ürünü tavisye eder.
Biodermayı sormayı unutmuş tabi.

Doktor demiş ki ' avene kozmetik,vich-lo roche ve sebamed kozmetik değil o ürünler daha kaliteli' .
Şimdi kafam iyice karıştı.Ben aveneyi dermo kozmetik biliyordum doktor değil dedi.

Bu ürünler hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.Sizler kullandınız mı? Bu ürünlerin artıları ve eksileri neler?Sizce hangisni alayım?

Şimdiden çok teşekkür ederim.Lütfen bakıpta geçmeyin.Az da olsa bir yorum yapmanızı rica ediyorum.
a.s.

Son düzenleme:
canm bende 20yaşındayım benimde cildim çok hassas özellikle kışın hemen kabuk kabuk oluo kuruo kızarıo dermatolog bana bioderma önermişti ben çok memnunum 1yıldır filan kullanıorm

canm bende 20yaşındayım benimde cildim çok hassas özellikle kışın hemen kabuk kabuk oluo kuruo kızarıo dermatolog bana bioderma önermişti ben çok memnunum 1yıldır filan kullanıorm

çok teşekkür ederim canım cevabın için.Bende araştımalarıma göre bioderma alacaktım Bioderma’nın Sensibio H2O . Sen bunu mu kullanıyorsun canım.Kullandığın ürünleri yazarsan sevinirm canım.

beni doktorumda la roche tavsiye etmişti canım.

Her doktor farklı öneriyor demekki ...... Teşekkür ederim canım cevabın için.Hangi ürünleri kullnıyorsun canım ve cildin kuru mu?

Benim aşırı hassas bir cildim var.Dr la roche önermişti,sürdüm ,acaip kızardı ve yandı,hemen yıkadım.Düşün o kadar hassas.Sebamed önceki yıllarda çok kullandım,memnun kaldım.Şuan avene marka yüz temizleme jelini kullanıyorum,memnunum.Krem olarak excipial hydro kullanıyorum,kozmetik benim cildime olmuyor.Sebamedin kremlerini kullandım yıllarca.Bir de eczaneden alabileceğin balmandol(tıbbi yağ banyosu) var,yağ ve hoş kokuyor.İçeriği badem yağı zaten,vücuduna da onu kullanabilirsin.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım cevabın için
benim cildimde hassas.Nivea kullnmıştım ilk temizlik ürünümdü.sivilce yaptı anlımda hep sanki kıl kökleirmi de besledi gibi geldi.Henüz bir karar verebilmiş değilim.Devamlı araştırıyorum,içeriklerini falan.
İnşallah bulurum bana yarayan ürünü.

Birde bişey sorayım avene dermokozmetik demi? doktor değil demiş de.

ben bioderma sensibio nun ds cream i var nemlendirici krem çok çok iyi geldi. sensibio ds nin yıkama jeli var duşa girdiimde onu kullanıorm. bide h20 temizleme suyu var yüzümü jelle yıkamadıım gün yatmadan önce pamuğa döküp onla siliyorum

la roche hassas cıltler ve genelde problemlı cıltler ıcın ıyı olabılır.ıcerıgınde cok fazla kımyasal yok ama cıldını hassas degılse tercıh etmem cok bı etkısı olmuyo

la roche hassas cıltler ve genelde problemlı cıltler ıcın ıyı olabılır.ıcerıgınde cok fazla kımyasal yok ama cıldını hassas degılse tercıh etmem cok bı etkısı olmuyo

cevabın için teşekkür ederim canım , kuru ve hassasdır ciildim.bakalım hala karar veremedim.Gözlerim ağrıdı nette gez gez ürün ara . Çünkü içeriklerini takip ediyorum.

cevabın için teşekkür ederim canım , kuru ve hassasdır ciildim.bakalım hala karar veremedim.Gözlerim ağrıdı nette gez gez ürün ara . Çünkü içeriklerini takip ediyorum.

eger urun ıcerıklerıne dalarsan ıcınden cıkamazsın asla emın ol:) ben 21 yasındayım annem cok yuksek fıyatlı urunler kullanır hep ondan ozenıp bı ton sey alıyorum ama en son nıvea ya donus yaptım ne kdr az kasarsan o kdr net cozum !:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de hep Sebamed kullanırım doktorum da Balmandolu önermişti bir de onu kullanıyorum 5 senedir.

bende la roche effaclar h ve güneş koruyucusunu dr.önermişti memnunum babe aldım nemlendirici ve güneş koruyucu ama pek değişiklik yapmadı.avene ürün yorumlarıda çoğu kişiden olumsuz geliyor.la roche posaydan vazgeçmem artık tavsiye ederim...

canım ya aslında daha bende almadım doktorum onu al dedi ama biraz araştırayım dedim benim cildimde baya hassas ve feci kuru .Birde cilt bakımı yaptırdığım yer bana laneche diye bir marka tavsiye etti kendileride onu kullanıyorlar ama baya bi pahalı arştırdım pek değil hatta hiç bi yerde bulamadım başka. Aslında bende tam karar veremedim ne marka kullanacağıma. Çok karışık hele bide benim gibi ayrıntıcı olunca .Hala düşünüyorum.Laneche yi kullanan yada duyan var mı aceba.

ben bugun eczaneden vıchy essentıelles yıkama jelı nemlenıdrıcı ve vucut nemlendırıcısını aldım.paraben ıcermemesı ve gul ozlu olması hosuma gıttı.ıcerıklerı oldukca saglam la roche ıle yan yana stantları zaten. eger dusunuosan bı bak derım

Merhaba arkadaşlar,
Avene ve La roche posay deneyimimi paylaşmak isterim.
24-25 yaşlarıma kadar karma ve nemli bir cildim vardı ve nemlendirici kullanma ihtiyacı hissetmiyordum.
Ancak bu yaşlarla birlikte cildim ince, kuru, hassas, kızarık bir hal almaya başladı. Eczacı arkadaşımın önerisiyle 25 yaşımda La roche posay hydrabase XL SPF 15 nemlendirici kremini kullanmaya başladım. 29 yaşıma kadar kullandım ve çok memnun kaldım.
Ancak 29 yaşımda la roche cildimin nem ihtiyacını karşılayamamaya başladı. Kuruluk hissi gitmiyordu.
Yine eczacımın önerisiyle Avene creme pour peaux intolerantes nemlendirici ile avene ystheal+contour des yeux gel-creme göz çevresi kremi kullanmaya başladım. 2 senedir bu ürünleri kullanıyorum. Çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…