- 2 Haziran 2010
- 1.986
- 1
-
- Konu Sahibi asigimkralime
canm bende 20yaşındayım benimde cildim çok hassas özellikle kışın hemen kabuk kabuk oluo kuruo kızarıo dermatolog bana bioderma önermişti ben çok memnunum 1yıldır filan kullanıorm
beni doktorumda la roche tavsiye etmişti canım.
Benim aşırı hassas bir cildim var.Dr la roche önermişti,sürdüm ,acaip kızardı ve yandı,hemen yıkadım.Düşün o kadar hassas.Sebamed önceki yıllarda çok kullandım,memnun kaldım.Şuan avene marka yüz temizleme jelini kullanıyorum,memnunum.Krem olarak excipial hydro kullanıyorum,kozmetik benim cildime olmuyor.Sebamedin kremlerini kullandım yıllarca.Bir de eczaneden alabileceğin balmandol(tıbbi yağ banyosu) var,yağ ve hoş kokuyor.İçeriği badem yağı zaten,vücuduna da onu kullanabilirsin.
la roche hassas cıltler ve genelde problemlı cıltler ıcın ıyı olabılır.ıcerıgınde cok fazla kımyasal yok ama cıldını hassas degılse tercıh etmem cok bı etkısı olmuyo
cevabın için teşekkür ederim canım , kuru ve hassasdır ciildim.bakalım hala karar veremedim.Gözlerim ağrıdı nette gez gez ürün ara . Çünkü içeriklerini takip ediyorum.
Benim aşırı hassas bir cildim var.Dr la roche önermişti,sürdüm ,acaip kızardı ve yandı,hemen yıkadım.Düşün o kadar hassas.Sebamed önceki yıllarda çok kullandım,memnun kaldım.Şuan avene marka yüz temizleme jelini kullanıyorum,memnunum.Krem olarak excipial hydro kullanıyorum,kozmetik benim cildime olmuyor.Sebamedin kremlerini kullandım yıllarca.Bir de eczaneden alabileceğin balmandol(tıbbi yağ banyosu) var,yağ ve hoş kokuyor.İçeriği badem yağı zaten,vücuduna da onu kullanabilirsin.
cevabın için teşekkür ederim canım , kuru ve hassasdır ciildim.bakalım hala karar veremedim.Gözlerim ağrıdı nette gez gez ürün ara . Çünkü içeriklerini takip ediyorum.
canım ya aslında daha bende almadım doktorum onu al dedi ama biraz araştırayım dedim benim cildimde baya hassas ve feci kuru .Birde cilt bakımı yaptırdığım yer bana laneche diye bir marka tavsiye etti kendileride onu kullanıyorlar ama baya bi pahalı arştırdım pek değil hatta hiç bi yerde bulamadım başka. Aslında bende tam karar veremedim ne marka kullanacağıma. Çok karışık hele bide benim gibi ayrıntıcı olunca .Hala düşünüyorum.Laneche yi kullanan yada duyan var mı aceba.çok teşekkür ederim canım cevabın için.Bende araştımalarıma göre bioderma alacaktım Bioderma’nın Sensibio H2O . Sen bunu mu kullanıyorsun canım.Kullandığın ürünleri yazarsan sevinirm canım.
Her doktor farklı öneriyor demekki ...... Teşekkür ederim canım cevabın için.Hangi ürünleri kullnıyorsun canım ve cildin kuru mu?
canım ya aslında daha bende almadım doktorum onu al dedi ama biraz araştırayım dedim benim cildimde baya hassas ve feci kuru .Birde cilt bakımı yaptırdığım yer bana laneche diye bir marka tavsiye etti kendileride onu kullanıyorlar ama baya bi pahalı arştırdım pek değil hatta hiç bi yerde bulamadım başka. Aslında bende tam karar veremedim ne marka kullanacağıma. Çok karışık hele bide benim gibi ayrıntıcı olunca .Hala düşünüyorum.Laneche yi kullanan yada duyan var mı aceba.