Merhaba,
3,5 aylık evliyim. Kanamam olmadı halen. Ilk gece neden olmadı diye ben eşime sordum, "olur öyle esnektir bazısının doğumda yırtılıyormuş, araştırdım ben" demişti. Benim içim rahat etmedi tabii. Her gün inceledim kendimi. Ilk hafta çok acımasına rağmen kanama olmadı. Ufak bir idrar yolu iltihabı geçirdim, o sırada mesaneden mi vajinadan mı geldiğini Anlamadığım baş parmağın tırnağı büyüklüğünde böyle mukoza gibi yapışık iki pul kan geldi ama zannedersem mesaneydi diye düşünüyorum. Eşime defalarca sordum kanama olması gerekmiyor mu diye. En son ısrarla sorduğumda belki kızlık zarı derinlerdedir ve ulaşamıyorum dur dedi. Sonra sormaktan vaz geçtim üzülmesin diye.
Balayından geldiğimizden beri eşim hastahaneden randevu alacak neden kanamam olmadı diye ama almıyor. Gündemi de değil. Hiç sormadı bile.
Daha önce duygusal bir ilişkim olmuştu ve eşime bunu anlatmıştım. Hatta sorduğu bazı duygusal meselelerde yanıt da vermiştim. Yani benden şüphe edebilirdi ama etmedi. Aksine beni rahatlattı.
Ben halen merak ediyorum neden kanamam olmadı diye ama eşimin tavrı ve izanı aydınlatıyor beni. Allah ondan razı olsun.