çok teşekkür ederim ezo doktora gitsem böyle bi rapor alabilirmiyim acaba eşimin ailesi bu konuda çok katı benim yüzümden eşimin ailesiyle arasının açılmasını istemiyorum.
bencede dr. agit canım tıp çok ilerledi , raporunuda alırsın ...Hala anlayamıyorum eşinle halletmen gereken konulara neden ailelerde karışıyor...
arkadaşlar benim ilk gecemde kanamam olmadı daha önce kesinlikle ilişkiye girmemiştim. böyle bişey olabilirmi çok zor durumdayım şuanda doktorada gidemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
arkadaşlar benim ilk gecemde kanamam olmadı daha önce kesinlikle ilişkiye girmemiştim. böyle bişey olabilirmi çok zor durumdayım şuanda doktorada gidemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Canım bazı kızlık zarları esnek oluyor, o yüzden kanamıyor. Bazılarının da üzerindeki delikler büyük oluyor, yine kanama olmuyor. En düşük ihtimallisi de kızlık zarında damar varsa kanar. Yoksa yapacak birşey yok. Ancak doktora gideceksen, bir haftayı geçirmemen gerekir. Kızlık bozulduktan birkaç gün sonra yandaki duvarlara yapışır çünkü.
Ya bir erkeğin anlaması lazım, bu kız daha önce yapmış mı yapmamış mı? Esneyip sarkar vajina bir miktar. Hem bu işe alışmak zaman ister, esnemez kolay kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?