arkadaşlar benim ilk gecemde kanamam olmadı daha önce kesinlikle ilişkiye girmemiştim. böyle bişey olabilirmi çok zor durumdayım şuanda doktorada gidemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
çok teşekkür ederim ezo doktora gitsem böyle bi rapor alabilirmiyim acaba eşimin ailesi bu konuda çok katı benim yüzümden eşimin ailesiyle arasının açılmasını istemiyorum.
arkadaşlar benim ilk gecemde kanamam olmadı daha önce kesinlikle ilişkiye girmemiştim. böyle bişey olabilirmi çok zor durumdayım şuanda doktorada gidemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
valla bende kızdım şimdi neymiş öyle aileler sorunu
ben evlendim ne ailem nede eşimin ailesinin ağzından duydum böyle şeyler kimse bana bakiremisin diye sormadı!hatta ailelerimizde ayıp karşılanır böyle şeyler!
sorulmaz özelimizdir!
ben kendimi sadece eşime kanıtlarım akacak 2 damla kanmıdır namus!
hala varmı böyleleri ...
biz eşimle evlenmeden önce konuştuk bu konuları ya kanama falan olmazsa diye...
bana dediki "ben sana kendimden çok güveniyorum ve bu konularda bilgim var kanama olması şart değil!için rahat olsun ben seninle bakire olduğun için evlenmiyorum sevdiğim için evleniyorum"
ve ilk gecemizi iç rahatlığıyla geçirdik üstelik kanamam hemen geldi:)
ama ertesi gün ve onu izleyen günlerde ailelerimiz ağzından kesinlikle bi laf bi soru çıkmadı:)
ben mükemmel bi aileye ve eşe gelin olmuşum çok şükür :)
canım bu sayfaları lütfen eşine okut!
namus akacak 2 damla kanda değildir!seni doktora götürmeye kalkması bile gurur kırıcı ve ayıp...
güven olmadan evlilik olmaz.evlilik oluyosada huzur olmaz!
öncelikle eşin ağırlığını koyup ailesini bu konulardan uzaklaştıracak...
sana laf ettirmiycek....
bence kendine güveniyosan ki öyle restini çek doktora falan gitme...
çok onur kırıcı...
sana inanmıyorum güvenmiyorum demekten başka bişiy değil bence...
nolur kusura bakma ama bu tür konularda kadınların ezilmesine kızıyorum...
mutluluklar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?