Livenna Güvenli midir?

Hamak beşik almalı mıyım?

• Evet

OY: 3 75,0%
  • Hayır

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4

zehrabakan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
6
3
38
Hanımlar uygun fiyata Portatif hamak beşik buldum. Yorumları okudum alanlar çok memnun. Öncelikle Portatif hamak beşik kullanan var mı aranızda? Varsa memnun musunuz? Birde .com sizce güvenilir midir? Facebook sayfalarında, sitelerinde olumlu yorumlar var ama emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bebeklerin sallanarak uyutulmasını yanlış buluyorum. Daha olgunlaşmaya çalışan küçücük beyinlerini sallıyorlar yavruların.

Livenna'dan daha önce hamak bende aldım. Ben memnun kaldım. Birde hediye göndermişlerdi bana. Mnmsyne , benim çocuğum sallamadan uyumuyor ki. Yani öyle yada böyle sallamam gerekiyor. Birde doktor önermişti bana sallayarak uyutun diye. Bilemedim şimdi...

Canım internette de araştırırsan çok yanlış bir uygulama olduğunu anlarsın. Bebeğin ilk doğduğunda onu uyutmak için sallarsan o da buna alışır bi süre sonra sallanmadan uyumaz elbette :)

Canım teşekkür ederim. Ben bayağı araştırdım. Bu ürün çok güzelmiş. Kullanan annelerin çoğunun memnunmuş. Bende siparişimi verdim. Ardından müşteri temsilcisi aradı siparişimi onayladılar. Az önce baktım kargoyada vermişler. Bizim haylaz biraz durulur inşallah.

Canım hamak kullanmadık bilmiyorum ama livenna uzun zamandır bebe sektöründe. Bir kaç defa bende alışveriş yaptım. Pişman olmadım. Sadece bir defasında yanlış ürün göndermişlerdi, daha sonra defalarca özür diledikten sonra siparişimi hediyeli ürün ile gönderdiler.

Canım internette de araştırırsan çok yanlış bir uygulama olduğunu anlarsın. Bebeğin ilk doğduğunda onu uyutmak için sallarsan o da buna alışır bi süre sonra sallanmadan uyumaz elbette :)
Arkadaşım çok hoşsun inan ki okuyunca tebessüm ettim yazını. Evet haklisin bazı doktorlar kesinlikle karşı sallanmaya ama çok enteresan ki bazı doktorlar da ritmik sallama ile uyuyan bebeğin beyninin daha fazla geliştiğini söylüyor. Aslında herşey boş.aynı annenin bir çocuğu normal olarak sallanmadan büyüüyorken diğer bir çocuğu altı saat hiç bir sebep yokken sürekli ağlayinca gayet güzel sallanıyor da he o esnada sallama bile işe yaramıyor ama genede perişan olmuş anne baba her yolu deniyor yeter ki bir an önce bebeğim sakinlesin diye belli ki sen bu ikinci bebek türünü hiçç görmemişsin eğer görürsen burda yazdigin mesajı oku çünkü ben de bir zamanlar senin gibi düşünüyordum saygılar

Şu mesajlarınız hatta bu 3 üyelik dışında alınan 5 üyeliğe inanılabilirdi, 3'ünüz aynı yerin reklamını yapmasaydı ve aynı yerden alınmasına rağmen 8 üyeliğin meslek/şehir bilgileri farklı olmasaydı.
fatmabasa
haticeseker
serpilgoz
ozgeseckin
aysehancer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…