• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lİve Messengerde Maillere Bakarken Bu Ekranla Karşılaşıyorum....Bu Nedir ?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
maillere bakmak için arada bir msn açıyorum..eşim ile ortak kullandığımız için açmaya gerek de duymuyorum...maillere bakmak istediğimde karşıma şöyle bir sayfa çıkıyor...(etrafını silerek küçültmeye çalıştım...)..bu ekrandan dolayı maillere de bakamıyorum...bu konuda neler yapabilirim?...bilgisi olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi?
adszyev.png

hiç kimse yardımcı olmak istemiyor mu?....:gitme:

Geçenlerde bi arkadaşa Mozilla yüklediğimizde bu ekranla biz de karşılaştık.
Sonra anladık ki Mozilla,varsayılan tarayıcı olarak kendini ayarlamış.
Varsayılan tarayıcıyı ınternet Explorer yapınca sorun düzeldi.
Seninkinin sebebini burdan bilemiyorum ama tarayıcı ayarlarına bi bak istersen.yerimseniben

canim bende de öyle oluyo mail adresini veriyosun ve sifreni veriyosun o sekilde maillerine bakabiliyosun, istersen kaydete tiklayip birdaha o sayfanin acilmasina engel olabalirsin

Üst sıraya mail adresini, alt sıraya şifreni yaz, sonra en üstteki kutuyu tikle canım a.s.

eğer proxy kullanıyosanız sizin ispanyadan falan bağlandığınızı sanıp site böle ispanyolca bi ekran çıkarmıştır.. bunu Türkçe yapmanın bi yolu olmalı.

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar....sorunu az önce hallettim...dids arkadaşımın dediklerini uyguladım ve problem ortadan kalktı...Şeniz

Üst sıraya mail adresini, alt sıraya şifreni yaz, sonra en üstteki kutuyu tikle canım a.s.

teşekkürler canım.....benim için büyük bir problemdi...yardımlarından dolayı çok teşekkr ediyorum...Şeniz:1hug:a.s.

maillere bakmak için arada bir msn açıyorum..eşim ile ortak kullandığımız için açmaya gerek de duymuyorum...maillere bakmak istediğimde karşıma şöyle bir sayfa çıkıyor...(etrafını silerek küçültmeye çalıştım...)..bu ekrandan dolayı maillere de bakamıyorum...bu konuda neler yapabilirim?...bilgisi olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi?
adszyev.png

Mail & Msn adresin @live.com, @hotmail.de vb. gibiyse Sign In giriş yaparak bakabilirsin öbür türlü o ekranla sürekli karşılaşırsın.

Geçenlerde bi arkadaşa Mozilla yüklediğimizde bu ekranla biz de karşılaştık.
Sonra anladık ki Mozilla,varsayılan tarayıcı olarak kendini ayarlamış.
Varsayılan tarayıcıyı İnternet Explorer yapınca sorun düzeldi.
Seninkinin sebebini burdan bilemiyorum ama tarayıcı ayarlarına bi bak istersen.yerimseniben

canım bendede aynı sorun var nasıl varsayılan tarayıcıyı İnternet Explorere çevirebildin anlatırmısın

Back