- 3 Ekim 2024
- 56
- 40
- 35
-
- Konu Sahibi tosbik2519
Merhaba benim ziya beyde ilk tüp bebek denemem ve bir doktorun önerisi ile geldim daha önce aşılama denedim tutmadı yarın transfer olacağım inşallah ilk denemede pozitif görürüm bana söz verdi anne olacaksın diyeMerhaba! Arkadaşlar
2 yıllık evliym normal yolla çocuk sahibi olamadık eşim ve bende hiç bir sorun bulunmadı
Liv hospitaal tüp bebek ziya kalem hocaya gitmeyi düşünüyoruz
Bilgisi olan varmı acaba
İnşallah çok sevindim bende ilaçlarımı kullanıyorum ekim 23ünde kontrole gelicem ziya hoca sağolsun çok ilgilendiMerhaba benim ziya beyde ilk tüp bebek denemem ve bir doktorun önerisi ile geldim daha önce aşılama denedim tutmadı yarın transfer olacağım inşallah ilk denemede pozitif görürüm bana söz verdi anne olacaksın diye
Bügün transfer oldum rahat geçti bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinİnşallah çok sevindim bende ilaçlarımı kullanıyorum ekim 23ünde kontrole gelicem ziya hoca sağolsun çok ilgilendi
İnşallah iyi olur senin için bebeğine kavuşursunbilgilendirmeleri buradan yaparsan sevinirim
Maşallah inşallah iyi olur canımBügün transfer oldum rahat geçti bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Evet iyi kalitede 3 tane 3. Gün embriyo donduruldu sonra çözündürüp 5. Güne geldi hepsi en kaliteli olan dün transfer edildi kalan 2 si tekrar dondurulduMaşallah inşallah iyi olur canım
Nasıl oldu dondurulmuş transfer mi oldun yoksa kaç günlük embriyo
Sevindim inşallah tutar Allah hayırlısını versinEvet iyi kalitede 3 tane 3. Gün embriyo donduruldu sonra çözündürüp 5. Güne geldi hepsi en kaliteli olan dün transfer edildi kalan 2 si tekrar donduruldu
Bende çok heyecanlıyım çarşamba günü tahlil günüm umarım olumlu sonuçlanırcansubltt ayrıca bende çok merak ediyırum trasferden sonra ne zaman gideceksin her sonuçlarını yazarsan sevinşrim
mrb öncelikle hastane medicane beylikdüzü 65 bin istiyor ben liv hospital bahçeşehir 82 bin fiyat verdi ayrıca doktoroun verdiği ilaçlar en az 40 bin civarında eger embriyo dondurma yapmak istersen 15 binden başlıyor toplam 120 ve 150 bine doğru gidiyorAcaba fiyat olarak nasıl bilgi verirmisiniz
İnşallah iyi sonuç alırsın sürecin iyi gitmesine sevindim Emeğin boşa çıkmaz inşallahBende çok heyecanlıyım çarşamba günü tahlil günüm umarım olumlu sonuçlanır
sonucunu merak ediyorum inşallh iyi olacak beni haberdar et lütfenBende çok heyecanlıyım çarşamba günü tahlil günüm umarım olumlu sonuçlanır
Merhaba! Canım çarşamba yumurta toplama yapılacak bendeBende çok heyecanlıyım çarşamba günü tahlil günüm umarım olumlu sonuçlanır
Pozitifi gördüm çok şükürMerhaba! Canım çarşamba yumurta toplama yapılacak bende
Sende gelişme varmı nasılsın
Çok çok sevindimm inşallah gebelik devam eder hayırlısı olur inşallahPozitifi gördüm çok şükür
9. Gün değer 197
11. Gün değer 518
Pazartesi kese görmek için gideceğim inşallah sorun olmaz boş gebelik falan değildir umarım bakalım çok heyecanlıyım
İnşallah hepimiz içinÇok çok sevindimm inşallah gebelik devam eder hayırlısı olur inşallah