- 5 Temmuz 2021
- 13
- 9
- 27
-
- Konu Sahibi karanlikpelin
Rol istisnasız bütün filmleri izlediğim birkac aktörden biri. Bir eleştirmen gözüyle değendirecek çapım yok ama bu rolde çuvallamiş diyeceğim bir tane bile performansinı görmedim.
James francoDaniel Brühl
Eki Görüntüle 2883071
Patrick Wilson
Eki Görüntüle 2883075
Henry Cavill
Eki Görüntüle 2883076
Mario Casas
Eki Görüntüle 2883077
Ethan Hawke
Eki Görüntüle 2883079
Edward Norton
Eki Görüntüle 2883084
Luke Evans
Eki Görüntüle 2883087
James McAvoy
Eki Görüntüle 2883090
James Franco
Eki Görüntüle 2883091
Jake Gyllenhaal
Eki Görüntüle 2883092
Zac Efron
Eki Görüntüle 2883094
Wes Bentley
Eki Görüntüle 2883096
Demolition muhteşemdi bence. Çok çok güzeldi. Bu film bile yeter bence.Rol istisnasız bütün filmleri izlediğim birkac aktörden biri. Bir eleştirmen gözüyle değendirecek çapım yok ama bu rolde çuvallamiş diyeceğim bir tane bile performansinı görmedim.
En sevdiklerim Demolition, Brokeback Mountain ve Prisoners. ☺Demolition muhteşemdi bence. Çok çok güzeldi. Bu film bile yeter bence.
Muhteşem oyunculuğu bir kenara, adam çok güzel yaşlanıyor.James franco
Aynen. Çok beğendiğim bir aktör.Muhteşem oyunculuğu bir kenara, adam çok güzel yaşlanıyor.
Mutlaka iyi bir oyuncudur fakat açıkçası pek izlemisliğim yok, o yüzden listeye koymadim. Madem öyle, not edeyim; Tom Hardy izlenecek. ☺Tom hardy'yi görmek isterdim listede.
2.secenek olarak James franco
Adam kamera görünce devlesiyor. Split filmindeki görkemli oyunculuğuna da şapka çıkarılır. ☺Edward Norton ve James McAvoy... ikisini de çok beğenirim. Ama Atonement filminde James McAvoy döktürmüştü