⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Tinimmmm ben de katılacağımm

T

Tinim yazdım diye hatırlıyorum ama emin olamadım, beni de ekler misiniz listeye, Allah'ın izniyle okuyacağım

Bende katılmak istiyorum canım en son dua grubunda attıgım niyetle katılıcam Allahın izniyle

Bende katılmak isterim liste kapanmadı ise

Tamamdır çiçeklerimmmmm sizleride ekleyeceğiz

Olsun canım adet gününe denk gelse de ben okurum senin yerine ayetleri Sen de diğer zikirleri çekersin
ayetmi olacak bende cünkü bugun yarin olucam ayet olursa okuyamam nasil yapalim .ben zikir cekilcek diye tahmin ettim

Ben de katılmak istiyorum

Yani türkçeden okuyorum arapçadan çevrilmesini dimi ..

Katılıyorum canım PiXiEE

Ekleriz canımm
Ben de katılmak isterim
Tamamdır canımm
Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim bende katılmak istiyorum canlarım Allahın izniyle okurum inşallah
Aminn inşallah Ferdammm
Katılayım canım teşekkürler ne niyetiyle okuyacagız
Kuzummm ortak bir duamız olacak onu paylaşacağız 1.sayfaya sabitleyeceğiz

Tinimmmm ben de katılacağımm
Bende katılmak istiyorum canım en son dua grubunda attıgım niyetle katılıcam Allahın izniyle
Catlak-kurabiye canım herkes ayrı ayrı niyet mi yazacak genel bir neyete mi okuyacağız soranlar oluyor
Bende katılmak isterim liste kapanmadı ise
Ben de katılmak istiyorum
Allah kabul ettsin. Inşaallah katılırım :))
Bende katılırım
Ben de katılmak isterim
Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim bende katılmak istiyorum canlarım Allahın izniyle okurum inşallah
Katılayım canım teşekkürler ne niyetiyle okuyacagız
Ekliyorum sizi de canlar
Regl iken okuyamayacağımız ayet ve sureler var eğer Regl gününüze denk gelirse bize mutlaka haber verin. Sizin için onları biz okuruz siz zikirleri çekersiniz
Sayıları düşürdüm kandil günü herkesin programı oluyor çok vaktinizi almaz inşallah
Dua olarak herkesin niyetine hitap eden ortak bir duamız olacak ama yine de siz içinizden niyetinizi tutun. Çünkü okumalar bitince isimlere tek tek bağış yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…