⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Okudum herkesin niyetine bağışladım Allah kabul etsin inşallah

Kızlar herkesin niyetine okudum bağışladım. Rabbim bu gecenin hürmetine, peygamber efendimizin adının hakkı için, arş-ı ala nın hakkı için, hz Adem den hz Muhammet (sav) me kadar gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin hakkı için, 4 büyük meleğin hakkı için, İslamı yaymak için şehit olan ilk Müslümanlarının ve devamı hakkı için, Kuran~ı kerim dört büyük kitap hakkı için rabbim bu listedeki tüm arkadaşlarımızın hayırlı dualarını içinde de oğlumun sağlıklı vatana millete hayırlı ana babasına hayırlı mutlu mesut şanslı bir ömür sürmesini nasip etsin.
Okuyan herkesten Allah razı olsun

Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Canım okudum. Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum Bağışladım Allah kabul etsin
Herkesin kandili mübarek olsun

Okudum, çok üzülmüştüm adet bitmez diye bitti ve abdest aldım çok şükür okumak nasip oldu, Allah hepimizin gönlündeki hayırlı duaları nasip etsin, babamın lna nin annesinin burada babasını kaybeden hamile arkadaşın babasının ve yakınlarını kaybeden herkese Allah sabır versin ve bizi onlarla cennetinde kavuştursun ve onları hz muhammed sav komşu eylesin, esra ya da bir an önce hayirlisiyla hayırlı minik bir bebek nasip eylesin, tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin, rabbim çocuklarımızın her iki cihanda da Allah 'ın sevdiği kulu ve cennetiyle mukafatlandirsin, mayıstaki sınavı da kazanayım inşallah amin. Opuyorum kızlar sizi

Allah razı olsun herkesten ben de okudum. Rabbim kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin benim gibi kucağını doldurmayı bekleyenlerin de kucaklarını vatanına milletine hayırlı Salih evlatlarla doldursun.

Senin o güzel kalbinden öpüyorum canım benim dualarında anneme ve tüm ölmüşlerimize yer verdiğin için
Rabbim seninde sınavında zihin açıklığı versin, istediğin ne varsa hayırlısı ile olsun çiçeğim
Allah razı olsun dua arkadaşım
Ettiğin tüm dualara en içten Aminnnn diyorum
Rabbim mekanlarını cennet eylesin babacığının, anneciğimin ve tüm ölmüşlerimizin
Mekanları cennet olsun, peygamberimize komşu eylesin Rabbim
Allah'ım kabir azapları varsa dindirsin, kabir genişliği versin, okuduklarımız kabirlerine ışık olsun, taç olsun, nur olsun inşallah
Rabbim bizi cennetinde sevdiklerimizle buluştursun, kavuşmayı nasip etsin inşallah
Annesi babası ve sevdiklerini kaybeden herkese başsağlığı diliyorum ..
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin
Rabbim bize de ölümün hayırlısını, güzel bir işle meşgul olurken imanla ruhumuzu teslim etmeyi nasip etsin
Rabbim herkesin gönlüne göre versin, herkesin yar ve yardımcısı olsun

Listede göremedim seni canım. Allah kabul etsin okumuşsun. Rabbim geçmişlerinizin mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…