⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Dualarımız kabul olur Inşallah okudum bağışladım

Okudum, bağışladım. Allah kabul etsin esram

Listedeki kardeşlerimin isimlerine 1.sayfadaki dua ve zikirleri okudum son duayı da yaptım Rabbim dualarimizi kabul etsin, Kandilimiz mübarek olsun Rabbim vesile olanlardan da Razı olsun

Okudum, isimlere tek tek bağışladım Allah kabul etsin.
Tiniminimavihanim

Okudum tek tek isimlere bağışladım canım Allah kabul etsin Tiniminimavihanim

Okudum Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Hayırlı kandiller

Listedeki tüm arkadaşlarıma tek tek okudum bağışladım. Bazılarında gözyaşım da aktı. Rabbim kabul etsin
Tiniminimavihanim

Rabbim dualarınızı kabul etsinnn dua kardeşlerimmm.Ağzınıza yüreğinize sağlık iyiki varsınız

Berat Kandilimiz Mübarek Olsun

Okudum, bağışladım. Rabbim kabul eylesin Bu mübarek günlerin hürmetine kimin gönlünden ne geçiyorsa ne duası varsa Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin. Bu gece hürmetine Rabbim biz günahkâr kullarını affetsin, merhametiyle muamele eylesin. Gökyüzüne yumuşaklık, yer yüzüne sakinlik versin.

amin amin amin

Çok güzel bir dua tüm duygularımızın niyetlerimizin yazıya dökülmüş hali ağzına yüreğine sağlık. Rabbim kabul eylesin inşallah

Listedeki isimleri tek tek sayarak dualarımı okuyup bağışladımm

Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bizleri kapından boş göndermesin. Bizlere merhamet etsin aminnnn.​

penyez83 pamuğuma da burdan çok teşekkür ederimm. Ablam ortak duamızı dile getirdin.Desteklerin için minnettarımm. Rabbim gönlündekini en kısa sürede nasip etsin.

Bu topiği açarkenn desteğini hiç esirgemeyen kurabiyemmm Catlak-kurabiye me çok teşekkür ederim çiçeğimmm iyikii varsınnnn

Ve siz dua kardeşlerim her zaman yanımızda oldunuz bizleri hiç yalnız bırakmadınız sağoun varolunn

Kandilimiz Mübarek Olsunnn

Dualarda buluşturan RABBİM imize sonsuz şükürler olsun iyiki sizlerde varsınız. kalbimizden geçenleri dile döküp yazdık hep beraber emekleriniz için sağolun canlar ALLAH razı olsun Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye

Listedeki arkadaşlarımı tek tek okudum okuduğum duaları niyetlerine bağışladım ❤❤
Alttadaki duayı okudum ve bağışladım Rabbim herkesin gönlüne göre versin Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul etsin duası kabul olmuş kul sevinçleri versin

BU aylara bu günlere tekrar bulustursun..

Tiniminimavihanim ve Catlak-kurabiye

Canlarım.sizden de Allah razı olsun hepimizi bu duaya kartınız birlik yaptınız sizinde gönlünüze göre versin mevlam

Canım Benim seninde yüreğine sağlık güzel dualarına amin amin amin rabbim kabul etsin dualarımızı ❤

Âmin parem benimmmmm
Rabbim sizlerden de razı olsun güzel dilinize yüreginize sağlık bitanemmmm

Beni seher vaktinde uyandiracak birisi var mı kızlar? Seher vakti dua etsem.

Çok güzel bir dua tüm duygularımızın niyetlerimizin yazıya dökülmüş hali ağzına yüreğine sağlık. Rabbim kabul eylesin inşallah

Tiniminimavihanim Dualarımı okudum bağışladım.Rabbim kabul etsin inşallah
Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin
Herkesin kandili mübarek olsun

Hepimizin kandili mübarek olsun. Dualarımı tamamladım. Allah hayırlısıyla kabul etsin. Bize bu fırsatı veren emeği geçen arkadaşlara da teşekkürler.

Allah kabul eylesinnnn canlarımmmm Ağzınıza yüreğinize sağlıkk
Helal olsun sizlerde hakkınızı helal edinnn aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…