• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liseyi bitireli en az 10 yil olmasina ragmen KPSS'yi kazanan kim var aranizda?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar ben yurt disindayim liseyi bitireli 12 yil oldu seneye turkiye'ye gelip kpss ye girmek istiyorum...sinavi kazanip memur olursam tr de ailemin yaninda olmak istiyorum artik...biraz bilgi verebilirmisiniz onca yil geçmsine ragmen kpss'yi nasil kazandiniz?evde hangi kaynaklardan ve en çok nelere çalistiniz?
birde muracaatlar hangi tarihlerde nasil yapiliyor? benim yerime kardesim yapamaz sanirim dimi benim senede 2 sefer turkiyeye gelme imkanim yok cunku...ancak sinav zamaninda gelebilirim...lutfen yardimci olun , umut olun bana...

Birde kpss'yi kazanan orta ögretim mezunlari nerelerde görev alir? ne is yapar?maaslar ilk etapta standartmidir???

Piyasa da çok çeşitli yayınevleri var hazırlanırken size yeterli olacaktır
Eğer az da olsa temeliniz varsa neden olmasın
Ancak sınava başvuru için gelmeniz şart, oralarda yapabilir misiniz bilmiyorum
Eğer kazanırsanız düz memurluk veya lisedeki mezun olduğunuz meslek üzerine görev alırsınız
Düz memurluklar da bilgisayar işletmenleri vs. oluyor

Piyasa da çok çeşitli yayınevleri var hazırlanırken size yeterli olacaktır
Eğer az da olsa temeliniz varsa neden olmasın
Ancak sınava başvuru için gelmeniz şart, oralarda yapabilir misiniz bilmiyorum
Eğer kazanırsanız düz memurluk veya lisedeki mezun olduğunuz meslek üzerine görev alırsınız
Düz memurluklar da bilgisayar işletmenleri vs. oluyor

cevap için tesekkurler canim turkiyeden 10 senedir uzagim unuttum herseyi , yabanci kaldim ...peki bu memurlar nerelerde gorev yapiyor?...nufus idaresi,valilik falanmi?

Son düzenleme:
İstediğin kurumu kendin tercih ediyorsun canım
Ösym klavuzu ve kontenjanları yayınlıyor
Sen tercih ediyorsun
Bakanlıklar, shçek gibi kurumlar yer alır klavuzda..

Back