Benim de dikkatimi çekti bu durum. Ilgi çekmek için de olabilir. Daha kesin çözümler bulabilirlermiş. Kolunda damar yolu çantasında potasyum ve serum ile gezmiş biri olarak söylüyorum bunu, öyle kolay değil ölmek.ikisi birden mi bunalıma girmiş, ayrıca neden 10 metrelik bi mesafe tercih etmişler
wuu ne yapcaktın onlarla anlat hele çılgın siziBenim de dikkatimi çekti bu durum. Ilgi çekmek için de olabilir. Daha kesin çözümler bulabilirlermiş. Kolunda damar yolu çantasında potasyum ve serum ile gezmiş biri olarak söylüyorum bunu, öyle kolay değil ölmek.Ölmek istememiş ama tepki dile getirip dikkat çekmek istemiş olabilirler.
Bunu burda anlatıp millete yol göstermiyim şimdiwuu ne yapcaktın onlarla anlat hele çılgın sizine işe yarar o dedüklerin
Zaten alet edevat isteyen bi yöntem tmm kalsın :)Bunu burda anlatıp millete yol göstermiyim şimdiHemşire arkadaşım fark etmeden bunu nasıl yapacağımı öğretip bir de damar yolu açtıydı bana.
Gidenden çok kalanı düşündüğüm için yapmadım bişey. Zor meseleler.. Amin.Zaten alet edevat isteyen bi yöntem tmm kalsın :)
Allah başa vermesin hem günah hem büyük acı gidenede kalanada ..
çoğumuzun bunu düşündüğü ergen dönemlerimiz oluyo ama rabbim korusun korumuş çok şükür vazgeçmişiz.Gidenden çok kalanı düşündüğüm için yapmadım bişey. Zor meseleler.. Amin.