Liseli kızlar şoke etti...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Aydın'ın İncirliova İlçesi’nde okuyan lise 10’uncu sınıf öğrencisi H.Ç. (16) ile 12’nci sınıf öğrencisi M.I. (18), yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atladı. Ağır yaralanan iki genç kız, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Sitene Ekle

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında, Aydın-İzmir Karayolu İncirliova Şehit Asteğmen SüleymanÇamlıca Bulvarı’ndaki üst geçitte meydana geldi. Lise ikinci sınıf öğrencisi H.Ç. ile lise son sınıf öğrencisi M.I. (18), bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. İki arkadaş birlikte yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitten atladı. Gençler asfalt zemine çarparak yaralandı.

ŞANS ESERİ ARAÇ GEÇMEDİ

Bu sırada yoldan herhangi bir aracın geçmemesi gençleri ezilmekten kurtardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Gençlere ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ardından ambulansla M.I.’yı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne, H.Ç.’yi Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İntihara teşebbüs eden M.I.’nın İncirliova’da bir öğrenci yurdunda kaldığı, H.Ç.’nin de Efeler İlçesi’nde yaşadığı öğrenildi. H.Ç.’nin daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen genç kızların arkadaşları da sinir krizi geçirdi.

http://www.milliyet.com.tr/liseli-kizlar-soke-etti--gundem-2146528/

Son düzenleme:
Psikolojik problemleri var belli ki. Yazık ölüp kurtulayım derken sakat kalacaklar belki de.

ikisi birden mi bunalıma girmiş, ayrıca neden 10 metrelik bi mesafe tercih etmişler

ikisi birden mi bunalıma girmiş, ayrıca neden 10 metrelik bi mesafe tercih etmişler
Benim de dikkatimi çekti bu durum. Ilgi çekmek için de olabilir. Daha kesin çözümler bulabilirlermiş. Kolunda damar yolu çantasında potasyum ve serum ile gezmiş biri olarak söylüyorum bunu, öyle kolay değil ölmek. Ölmek istememiş ama tepki dile getirip dikkat çekmek istemiş olabilirler.

wuu ne yapcaktın onlarla anlat hele çılgın sizi ne işe yarar o dedüklerin

wuu ne yapcaktın onlarla anlat hele çılgın sizi ne işe yarar o dedüklerin
Bunu burda anlatıp millete yol göstermiyim şimdi Hemşire arkadaşım fark etmeden bunu nasıl yapacağımı öğretip bir de damar yolu açtıydı bana.

Bunu burda anlatıp millete yol göstermiyim şimdi Hemşire arkadaşım fark etmeden bunu nasıl yapacağımı öğretip bir de damar yolu açtıydı bana.
Zaten alet edevat isteyen bi yöntem tmm kalsın :)
Allah başa vermesin hem günah hem büyük acı gidenede kalanada ..

Zaten alet edevat isteyen bi yöntem tmm kalsın :)
Allah başa vermesin hem günah hem büyük acı gidenede kalanada ..
Gidenden çok kalanı düşündüğüm için yapmadım bişey. Zor meseleler.. Amin.

Gidenden çok kalanı düşündüğüm için yapmadım bişey. Zor meseleler.. Amin.
çoğumuzun bunu düşündüğü ergen dönemlerimiz oluyo ama rabbim korusun korumuş çok şükür vazgeçmişiz.
hem dini boyutu hem geriye kalan kişiler heryönüyle yıkım

Gençlerimiz nereye gidiyor kara kara düşünür oldum... akıl, fikir diyorum başkada bişey demiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…