- 19 Kasım 2017
- 31
- 33
- 24
-
- Konu Sahibi bendenizlila
İnşallah istediğin kiloya çabucak inersin. Yaşın çok genç ,metabolizmanda hızlıdır senin
Tahmin edebiliyorum nasıl moralini bozduklarını . Acele ediyoruz sanırım çabucak verelim diye sonrada motivemiz bozuluyor. Kendine çok yüklenmeden spor yap bence, az ama öz yap . Sağlıklı beslenmeye çalış sadece çorba öğlenleri için çok az bence çöpe atılabilen plastik kaplarda kendine salata yapabilirsin okula götürmek icin..Diyetisyene gitme imkanın varsa git. Yolun uzun bir anda verirsen geri alma riski var. Benim sana tavsiyem bunlar. Kafaya koyarsak herşeyi yapabilecek gücteyiz. Sakın pes etme.
Kendini ac birakip bikmayacagini umuyorum
Sana tavsiyem ara ogun yapip kan sekerini dusurme ben ara ogun yapinca kan sekerim duser bu yuzden diyet yapamam
Ne diyeti yapmayi planliyorsun
Canım ilk kiloların yağ fazlalıgından hemen gider, sonlara doğru zorlanırsın. Ve unutma ilk hafta hep zordur sen de biliyosundur. O yüzden pes etme.Güzel olucak eminim. Sana motive olması için senin boy ve kilolarında olup sonradan nasıl zayıfladıgını anlatan bi youtuber var cansu akın bak onun nasıl kilo verdim videosunu izle. İlham olur hem. Onla da dalga falan geçmiş okulda erkekler. 90 küsur kiloymuş o da. Şuan fıstık gibi kız olmuş. Hem de diyetisyen falan değil kendi çabalarıyla. Ama sakın unutma yıllardır fiziğime dikkat eden biri olarak tavsiyem, sporsuz diyet cidden bir hiç. Sporla iki katı ve doğru sonuç alıyosun. Sporsuz belli bir kilodan sonra diyet işe yaramıyor ve kilo vermen duruyor. Her gün en az yarım saat yürüyş yap. 1 saat en ideali. Bir yerden bir yere gidiceksen servis veya otobüs kullanma mesela erken in eve yürü baya bi yol. Başka vaktin yoksa eğer. Kan şekerin düşünce ayran iç, çok aşırı acıkıp yanlış yollara sapacagını hissedince de hemen bir yumurta haşla onu ye biraz peynirle. Çok güzel tok tutuyor ve vücutta kiloya dönüşme ihtimali %0