- 19 Kasım 2017
- 31
- 33
- 24
- Konu Sahibi bendenizlila
Merhaba. Kendimi disipline etme konusunda ciddi sıkıntılarım olduğu için burada bir dijital günlük kararı aldım. Aklımdakileri kısaca özetleyeceğim xox
Kişisel bilgilerim;
Boy: 170 cm
Kilo: 92
Hedef: 65
~
Hedeflerim:
Haftanın dört günü Leslie yapmak
Günde 3 litre su içmek
Dukan birada düzenli gitmek
Abur cuburdan, fastfoodlardan uzak durmak
Okulda çıkan yiyeceklerden sadece çorbayı tüketmek (diğerleri ekmek arası veya tost vb şeyler)
Egzersiz yapmak
Asla pes etmemek, gerekirse her gün yeniden başlamak
~
Yolculuğum uzun, buraya her gün yediklerimi ve yaptıklarımı yazmayı planlıyorum. Spor yerine Leslie tercih etmemin sebebi zorunluluklar. Lise son sınıf öğrencisiyim ve çevrede gidilebilecek düzgün bir spor salonu yok, olanlar çok uzak, yolda saatlerim geçiyor. Ve vakit olarak buna uygun değilim. Daha düzenli spor yapmaya haziran sonunda yani sınav bitiminde başlayabilirim. Ne yazık ki şimdilik evdeyim. Tabii nisan gibi havalar ısınınca dışarıda yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Sizleri seviyorum. İsteyenler için dukan bira tarifini paylaşabilirim bende baya işe yaramıştı.
Kişisel bilgilerim;
Boy: 170 cm
Kilo: 92
Hedef: 65
~
Hedeflerim:
Haftanın dört günü Leslie yapmak
Günde 3 litre su içmek
Dukan birada düzenli gitmek
Abur cuburdan, fastfoodlardan uzak durmak
Okulda çıkan yiyeceklerden sadece çorbayı tüketmek (diğerleri ekmek arası veya tost vb şeyler)
Egzersiz yapmak
Asla pes etmemek, gerekirse her gün yeniden başlamak
~
Yolculuğum uzun, buraya her gün yediklerimi ve yaptıklarımı yazmayı planlıyorum. Spor yerine Leslie tercih etmemin sebebi zorunluluklar. Lise son sınıf öğrencisiyim ve çevrede gidilebilecek düzgün bir spor salonu yok, olanlar çok uzak, yolda saatlerim geçiyor. Ve vakit olarak buna uygun değilim. Daha düzenli spor yapmaya haziran sonunda yani sınav bitiminde başlayabilirim. Ne yazık ki şimdilik evdeyim. Tabii nisan gibi havalar ısınınca dışarıda yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Sizleri seviyorum. İsteyenler için dukan bira tarifini paylaşabilirim bende baya işe yaramıştı.