Lisede whatsapp'lı tacize 4,5 yıl istedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Öğrencilerini whatsapp üzerinden attığı mesajlar ile taciz ettiği öne sürülen öğretmenin 4,5 yıl hapsi istendi.
Sitene Ekle
lisede-whatsapp-li-tacize-4-5-yil-istedi-7133426.Jpeg

AA

İstanbul Bahçelievler'deki bir lise öğretmeni hakkında, kız öğrencisine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla “cinsel taciz” suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.İddianamede, şüpheli İ.Ş'nin görüşmeler sırasında birçok cinsel içerikli mesaj göndererek, mağdur S.D'ye sarkıntılıkta bulunduğu, mağdurun bu olaylar karşısında üzülerek okulda ağladığı ve rehberlik öğretmeniyle görüşme yapması sonucu olayın ortaya çıktığı kaydedildi.

İ.Ş'nin öğrencisi S.D'ye WhatsApp üzerinden gönderdiği bazı mesajlara yer verilen iddianamede, mağdur S.D'nin 15 yaşını tamamlamadığı, bu nedenle ilgili kanuna göre çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranışın "cinsel istismar" olarak tanımlandığı belirtildi. İ.Ş'nin “çocuğa cinsel istismar” suçundan 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istenen iddianame,Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

Mahkeme, “cinsel temas olmaması” nedeniyle suçun “cinsel taciz” boyutunda kaldığına kanaat getirerek, suç vasfını “cinsel taciz” olarak değiştirip sanığın 9 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla yargılanmasını kararlaştırdı. Suç vasfının değişmesi nedeniyle dosya, görevsizlikle Bakırköy 16. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi. Davanın duruşması ilerleyen günlerde Bakırköy 16. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.
http://www.milliyet.com.tr/lisede-whatsapp-li-tacize-4-5-yil-gundem-2256064/

Ahh ahh ne hale geldik,İnsanlar okusun,öğrensin,eğitim alsın diye çocuklarını okula göndersin ama nerden bilsin sapıkları:bicak:

Son zamanlarda ne kadar arttı sapık öğretmen haberleri Allah akıl fikir versin hepsinin bi yerlerini kesip sallandırcaksın

Noluyor bu ogretmenlere ya. Ilim ne kıymetli şey. Diplere indirdiniz ahlak nerde ahlak ? ( evet belki yuzdeye vurunca cok cok azi böyle ama son zamanlarda bunlar arttı)
Temiz,emektar öğretmenleri tenzih ediyorum

Son zamanlarda ne kadar arttı sapık öğretmen haberleri Allah akıl fikir versin hepsinin bi yerlerini kesip sallandırcaksın

Noluyor bu ogretmenlere ya. Ilim ne kıymetli şey. Diplere indirdiniz ahlak nerde ahlak ? ( evet belki yuzdeye vurunca cok cok azi böyle ama son zamanlarda bunlar arttı)
Temiz,emektar öğretmenleri tenzih ediyorum

12 yil once liseyi bitirdim .
Taaa o zaman sapik bir ogretmen iki yila yakin pesimden kostu
Atmadigi mesaj aramadigi telefon
Karsima cikmadigi bir gun bile yoktu .
Evli 3 kiz babasiydi bu ..
Esi ve kendi benim ayri ayri dersime giriyordu ..
En sonunda guvendigim bir ogretmene ve abime tek tek anlattim .
Mesajlari gosterdim ..
Cinsel icerikli mesajlardi ..
Savunmasi neydi biliyor musunuz ..
Witchin psikolojik problemleri vardi
Yardimci olmaya calistim :KK51:
Olay duyulmasin diye kapatildi ..

Mesajlari gosterdim ..

psikolojik problemlerini cinsel içerikli mesajlarla mı çözmeye çalışmış:confused::confused::confused:

dirayetli kızmışsın, başkası olsa eşine gösterirdi bi şekilde onları

Mesajlari gosterdim ..
Psikolojik sorunlarini boyle mi cozecekmis rezil adam. Kimbilir sizden sonra kac kisiye daha boyle sapkinlik yapti. Ortaya cikmasi daha iyi olurdu en azindan karisi da ne bok oldugnu bilirdi kocasinin.

psikolojik problemlerini cinsel içerikli mesajlarla mı çözmeye çalışmış:confused::confused::confused:

dirayetli kızmışsın, başkası olsa eşine gösterirdi bi şekilde onları

Daha once de boyle vukuatlari olmus
Isin ilginci kiz ogrencilerde ona yaranmak icim ugrasiyordu :KK43:

Psikolojik sorunlarini boyle mi cozecekmis rezil adam. Kimbilir sizden sonra kac kisiye daha boyle sapkinlik yapti. Ortaya cikmasi daha iyi olurdu en azindan karisi da ne bok oldugnu bilirdi kocasinin.

Yillar sonra facebooktan bi kiz ogrencisiyle yanyana omzuna atmis elini onu gorunce elim ayagim titredi ..
Uzunca hakaret dolu bi mesaj attim
Utanmadan hala kizlarin yanindasin
O aynaya nasil bakabiliyorsun
Nasil rahat rahat uyuyabiliyorsun
Insallah can vereme dedim :)

Yillar sonra facebooktan bi kiz ogrencisiyle yanyana omzuna atmis elini onu gorunce elim ayagim titredi ..
Uzunca hakaret dolu bi mesaj attim
Utanmadan hala kizlarin yanindasin
O aynaya nasil bakabiliyorsun
Nasil rahat rahat uyuyabiliyorsun
Insallah can vereme dedim :)
En iyisini yapmışsınız hadsize .

X