- 25 Kasım 2016
- 64
- 32
- 26
- Konu Sahibi darlingsoap
Selam öncelikle Buralarda yeniyim.Aslında uzun zamandır takip ediyorum ama bugün üye olup şimdi de konu açıyorum.Benim derdim lise hayatımı yalnız geçirmem 17 yaşındayım ve temel liseye geçtim sınav için.Çok iyi arkadaşlarım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi onlarda farklı liselere gittiler hala konuşuyoruz ama insan kendi sınıfında da biri olsun istiyor.Birde sınıfta çok havalı davranan,yanlarında kendini ezik hissettiğim tipler var.Nedense çok atılgan olmama rağmen bu sene biraz sessiz davrandım ve sınıfta adımı bile bilmiyorlar Yakın arkadaş bulmak için çevremdeki herkese iyi davrandım şimdi beni ceplerinde biliyorlar sanırım.Mesela bir kız sınıftaki herkesin yanında iyi görünür,benim yanımda normal davranıyor.Yani benim için,"bu beni sevse ne olur sevmese ne olur" diye düşünüyor galiba.Neden böyle oldu bilmiyorum..Oysa gittiğim her yerde,yalnız olanlarla konuşurdum.Şimdi ise ben yalnızım ve kimsenin umrunda değilim.Biliyorum dünyada çok daha büyük sorunlar var,ama yan yana gezen arkadaşlar,birlikte kahkalar atan gruplar gördükçe çok üzülüyorum.Hele ilk zamanlar hep ağlardım eve gidince,ama şimdi daha sakin davranıyorum.Ne yapacağım ben?