• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lise son sınıfa geçenlerin paylaşım alanı

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
Bu sene kaçıncı sınıf oluyorsunuz? Ben lise sona geçiyorum inşallah. Birlikte sınıf sınıf toplanabilirsek burada birbirimizi motive eder çalışırız belki :34:

bu donem harika bi donem.
dershaneye gidiyosanız ayrı bi guzel o aile ortamı falan.Tadını cıkarın fazla kasmayın sadece yapmanz gereken sey TEKRAR sürekli tekrar.
cok test cozmek bi halta yaramıyor.

inşallah istediğin yer olur :34: ben çalışamıyorum bugünlerde doğru dürüst. motivasyonum düştü...

İnşallah hepimizin:16: Malesef benimde öyle. Okula başlayınca umarım hevesimiz geri gelir ve hiç gitmez :15:

Sayısalım :)) Fizik tedavi ve rehabilitasyon o olmazsa hemşirelik düşünüyorum :))

Güzel seçimlermiş umarım olur :15:

bu donem harika bi donem.
dershaneye gidiyosanız ayrı bi guzel o aile ortamı falan.Tadını cıkarın fazla kasmayın sadece yapmanz gereken sey TEKRAR sürekli tekrar.
cok test cozmek bi halta yaramıyor.

Gideceğim yazıldım hep test çözüyorum bende bilmediğim konuları bile deniyorum tekrar yapmak gerçekten önemli bunu farkettim ama bir türlü beceremiyorum yeni bir sene yeni bir başlangıç olur inşallah :31:

bende bu sene lise son sınıf oldumm ne çabuk geçtii ama :10: inşallah hepimiz ilk senede kazanırız üniversiteyi ben hala bi meslek seçmedim bu yüzden bir türlü motive olamıyorum o kadar çok araştırıyorumki meslekleri ama yok yok bana göre yok :25: neyse artık bende puanıma göre gidicem heralde

bende bu sene lise son sınıf oldumm ne çabuk geçtii ama :10: inşallah hepimiz ilk senede kazanırız üniversiteyi ben hala bi meslek seçmedim bu yüzden bir türlü motive olamıyorum o kadar çok araştırıyorumki meslekleri ama yok yok bana göre yok :25: neyse artık bende puanıma göre gidicem heralde

Alanın nedir??
Senin kendi tarzına uygun hoşlanabileceğin meslekler elbetteki vardır sana yardımcı olmaktan eminim hepimiz mutluluk duyarız :) Kendinden biraz bahsedersen belki yardımcı olabiliriz :))

Alanın nedir??
Senin kendi tarzına uygun hoşlanabileceğin meslekler elbetteki vardır sana yardımcı olmaktan eminim hepimiz mutluluk duyarız :) Kendinden biraz bahsedersen belki yardımcı olabiliriz :))

Ladycat Zeynep arkadaşımızın da dediği gibi yardımcı olalım ilgi alanlarından bahset ileri ki yaşamanı nasıl hayal ediyorsun daha çok paraya yönelik mi basit normal bir yaşam mı sıkı bir hayat mı yoksa daha rahat bir ortam mı ? :31:

Ladycat Zeynep arkadaşımızın da dediği gibi yardımcı olalım ilgi alanlarından bahset ileri ki yaşamanı nasıl hayal ediyorsun daha çok paraya yönelik mi basit normal bir yaşam mı sıkı bir hayat mı yoksa daha rahat bir ortam mı ? :31:
sayısal alanındayım.açıkca para önemlidir benim için birde ofis gibi işyerleri ve ofis gibi iş ortamı hiçççç bana göre değil :26: bana meslek bulamazsınız valla ben çok denedim artık puanıma göre cidden teşekkürlerrr yardımlarınız için :54:

sayısal alanındayım.açıkca para önemlidir benim için birde ofis gibi işyerleri ve ofis gibi iş ortamı hiçççç bana göre değil :26: bana meslek bulamazsınız valla ben çok denedim artık puanıma göre cidden teşekkürlerrr yardımlarınız için :54:

Astronomi ve Uzay Bilimleri
Beslenme ve Diyetetik
Bilgisayarla ilgili herhangi bir bölüm :31:
Çevre Mühendisliği
Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım
Veteriner (
:16:)

Bunlar sayısalda ilgimi çekenler ve masa başı değiller genel olarak umarım ilgini çeker :31:

Back