Lise Yorum ve Soruları LİSE NAKLİ

Sfnr

hayatı sevdiklerinle paylaşmak nimettir.
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
251
88
Merhaba arkadaşlar,durum acil olunca konuyu nereye acacağımı bilemedim.ailem izmir bergamaya taşındı,kızkardeşim burdaki liselerden birine aldırcaklar,nakil için iki gün kaldı.babam okulları gezmiş,her okulun kontenjanı yokmuş,kız meslek,imam hatip ve cumhuriyet anadolu lisesinin kontenjanı boşmuş.bu okullar hakkında bilgisi olan varsa yaza bilir mi? şimdiden teşekkürler.

yok mu bergamayı bilen arkadaşlar? yardımcı olabilirmisiniz okulların eğitim durumlarını bilemeyince ne yapacağımızı şaşırdık :110:

Merhaba arkadaşlar,durum acil olunca konuyu nereye acacağımı bilemedim.ailem izmir bergamaya taşındı,kızkardeşim burdaki liselerden birine aldırcaklar,nakil için iki gün kaldı.babam okulları gezmiş,her okulun kontenjanı yokmuş,kız meslek,imam hatip ve cumhuriyet anadolu lisesinin kontenjanı boşmuş.bu okullar hakkında bilgisi olan varsa yaza bilir mi? şimdiden teşekkürler.
Okullar hakkında bilgim yok ama bayram tatiline girmeden nakil dilekçesi verin kontenjan dolmasın.

ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidin de onlar size yardımcı olurlar.

Okullar hakkında bilgim yok ama bayram tatiline girmeden nakil dilekçesi verin kontenjan dolmasın.
cevap için teşekkürler evet bizde dilekçe vermek istiyoruz ama hangi okula gidecek onda kararsız kalk.daha önceki okulu iyiydi ama sağlık sorunlarndan dolayı busene sınıf tekrarına kaldı.sizinde bildiğiniz gibi simdiki okulu iyi olmazsa sıkıntı yaşayabilir

cevap için teşekkürler evet bizde dilekçe vermek istiyoruz ama hangi okula gidecek onda kararsız kalk.daha önceki okulu iyiydi ama sağlık sorunlarndan dolayı busene sınıf tekrarına kaldı.sizinde bildiğiniz gibi simdiki okulu iyi olmazsa sıkıntı yaşayabilir
Daha önceki okulu neydi peki.
Meslek mi anadolu mu imam hatip mi.
Kendisi ne istiyor.

Daha önceki okulu neydi peki.
Meslek mi anadolu mu imam hatip mi.
Kendisi ne istiyor.
daha önceki okulu eski anadolu liselerindendi,ama burda o seviyedeki anadolu lisesinin puanı yüksek malum sınıftada kalınca almıyorlar kontenjanı doluymuş zaten.acaba diyorum düz lise yani şimdiki anadolu lisesi olcagına meslek lisesine mi gitse?kardeşimde benle aynı fikirde

X