Lise Yorum ve Soruları Lise 1 özel ders

melek555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
55
0
36
İstanbul
Çocukalrıma özel ders aldırdığım öğretmenime forumdan bahsetmiştim biraz. Onunda uygun görmesiyle buraya yazmak istedim. Lise 1 matematik ve geometri derslerinden özel ilgiye ve desteğe ihtiyacı olanlar mesaj atabilir. Tel numarasını yazabilirim mesaj atanlara.Daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Faydasını göreceğinizden eminim. İsterseniz bende referans olabilirim.

Son düzenleme:
ben matemetikten ve geometriden aldırmak istiyorum kardeşime ticaret lise 1 gerçektende faydasını görebilirmiyim acaba..kendi evindemi ders veriyor acaba.çalışma sistemi nasıl bilgi veririseniz sevinirim..

ben matemetikten ve geometriden aldırmak istiyorum kardeşime ticaret lise 1 gerçektende faydasını görebilirmiyim acaba..kendi evindemi ders veriyor acaba.çalışma sistemi nasıl bilgi veririseniz sevinirim..

Pınar Hanım öğretmenim e-mailinize cevap atmış sanırım bakabilirsiniz. İşini iyi yaptığını güvenerek söyleyebilirim. Detayları size o anlatır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…