- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
- 333
ohh,görmezsin sorumu diye korktum bi an
formasyon kalktı ne gibi iş olanakları var,bankaya falan girebiliyo mu ?
Çok saol cevaplar içingörmem mi hiç:)) canım ilk özel ders olanagı biliyorsun çagın gerekliligi benim 2tane ilkögretim 1. Sınıf 2tnede lise ögrencim vardı 3.sınıftaykn ve sınıf arkadaşlarımında çogu ders veriyordu..bitirince yükek lisans okulda kalma hava alanı bankalar haznedar gümrük tüik gibi kurumlarda çalışma imkann var..bölüm zor ben çok çalışmadım yeni asıdım ve çalışına oluyormuş nadir sinir hocalar dışında dedigim gibi ben atamadan dolayı ilkögretm matematige geçiş istiyorum 4.sınıfa< geçtim otur oturdugun yerdee diyede geçmiyor deil içimden
çok saol cevaplar için
ben kpss'yede gireceğim bu sene diyelim ki memurluk geldi,okul bitince bölümle alakalı bi yere doğrudan atanabilir miyim acaba
hava alanında ne iş yapılıyor ?
Ben seni özelden sık sık rahatsız edebilir miyim
tabi tabi tatlım thy.ye girebiliyon maaşlarıda cok iyi ama dil lazım kpss puanı lazım.belli br süre çalışırsan geçiş oluyor canım...istedigin an sorabiirsin soru..fen edebiyatta sayısal olarak diger bölümlere nazaran daha okunabilinecek bir bölüm...
Sıralamada bile belli oluyo zaten matematik fen-edebiyatta en yüksek sıralamadan alıyo
Ben hocalarla falanda görüşeyim,bölümden birinden yardım almak daha mantıklı
Özelden sorarım sana yine,çok saol
caım ben matematik 4.sınıf oldum 3.snfta 3ögrencim vardı kendni geliştirirsen burda önn açık ve kpss a dan secebilcegin yerler var..bende sınava gircem ama ilkögretim matemtige geçebilirmiyim diye..iyi dşün karar ver tamamnı okumadım kaçıncı girişindi acaba?
cnm uzun vadeli düşün derim belki öğretmenlik düşünmüyorsun ama anne olunca evde çocuklarınla vakit geçirebileceğin iyi bir iş istiyorsun öğretmenlik çok cazip gelebilir o zaman sana. ama matematik bölümünden formasyon alır mısın öğretmenlik için atanır mısın ne zaman olur bunlar bu ülkede muamma bir durum maalesef. bana sorarsan kimya oku çünkü hastaneler de ve daha bir çok kuruluşta çalışma şansın olur. kozmatikten, laboratuara, gıda firmalarından özel ve devlet kurumlarına kadar geniş bir alan var. hakkında hayırlısı olsun. şimdiden tebrikler
Öncelikle Türkiye'de iş bulamam bu meslekle filan diye ayrım yapmamamı öneririm. Şuan ilk olarak yapman gereken şey hangi bölümü istediğin Sonra üniversiteleri incelersin olabileceklere göre bi seçim yaparsın.
Üniversiteyi sadece lisans olarak düşünme kendi geliştirip geliştirmemen senin elinde. Ben ne ODTÜ İnşaat Müh. mezunları tanıdım boş boş geziyorlar ev kızı olan felan var. Bi yanda da daha alt sıralarda olan bi üni okuyup şuan yurtdışında araştırma yapanlar var.
Fazla başını şişirmeden kısaca şöyle diyim sana hangi meslekte mutlu olacaksan onu seç Çünkü onun derslerine çalışmak seni yormaz bıktırmaz bi sevmediğin bölümle kıyasla o yüzde lisans sonrasını da gayet düşünebilirsin bu şekilde de
Kolay gelsin bu arada istediğin hedefe ulaşırsın umarım
Güzelim beni tüm yegenlerime ayni ögüdü veriyorum hepside beni dinlediler.eger puanin iyise kesinlikle ingilizce egitim yapan bir mühendislik secmelisin.dil cagimizda cok ama cok önemli.benim esim 3 dil biliyor ve makine mühendisi.su nda almanayadayiz.ufkunu genis tutmalisin canim...ben dil bölümü mezunuyum.ama yasim cok gecti.belii bir yastan sonra dil cok zor ögrenilior.
yaşadığın şehrin 1 saat uzağına da gitsen 8 saat uzağına da gitsen zaten yaşadığın yerden uzakaşıyorsun.
o yüzden uzak yakın diye düşünme derim ben.
tercih etmek için etme nereyi istiyorsun gelecekte kendini nerede görmk istiyorsan onu tercih et.
kimya bölümünde benim bildiğim pek iş yok tercih etme derim.
matematik ve mühendislikler özellikle gıda mühendisliği okuabilecek bölümler
uzaklık konusu aştım dün kendi kendime :) uzaklığına bakmıycam evde olmadıktan sonra heryer ççooook uzak bnm için.
kimya mühendisliği istiyorum en başından beri onuda öven bulamadım :)
herkes o meslekte işsizlik var şunda işsizlik var bunu duymaktan bıktım türkiyede işsizlik sorunu olmayan meslek var sanki.önemli olan kendini geliştirmek dimi sonrasıda nasip kimya mühendisliği düşünüyorum her meslekte işsizlik sorunu var zaten bari en başından beri istediğim bölüm olsun
herkes o meslekte işsizlik var şunda işsizlik var bunu duymaktan bıktım türkiyede işsizlik sorunu olmayan meslek var sanki.önemli olan kendini geliştirmek dimi sonrasıda nasip kimya mühendisliği düşünüyorum her meslekte işsizlik sorunu var zaten bari en başından beri istediğim bölüm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?