lisans son sınıf öğrencisi için ...

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
arkadaslar merhaba.istanbul üniverstesi edebiyat fakültesi türk dili ve edb bölümünde okuyorum.aslında son sınıfıım ama okulum uzadı seneye de derslere devam edicem.lisans eğitimi icinde pedagojik formasyon egitimimide tamamladım.asıl meseleye gelirsek;bazı kişiler son sınıfta dershanelerdde brans öğretmenliği yaparak harclıklarını cıkarıyorlar.bende okulu uzattıgım için calısmam gerektigini düşünüyorum.çocuklarla iletişimim iyidir.genelde güleryüzlüyümdür ve görünüşüme dikkat eden bir insanımdır.branşımda kendiimi yeterli görüyürum.sizce bir dershanede harclıgımı cıkaracak kadar yarı zamanlı çalışmak istesem şansım ne kadar olur?

öğrenciyken stajyer öğretmenlik yapanlar var mı aramızda? varsa benimle fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim

eskiden çok rahatlıkla çalışabilirdin fakat meb dershanelerde çalışacak öğretmenler için yönetmelik çıkardı onu incelersen daha net cevap bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…